OKRŠAJ U FINIKSU: Igrači Sansa se svetili Dragiću, umalo opšta tuča posle MMA poteza Vajtsajda! (VIDEO)

Slovenački reprezentativac bio je na meti doskorašnjih saigrača, a umalo ga Markif Moris nije teže povredio * Vajstajd i Len u MMA klinču

  • 0

Mnogo je nervoze na terenima širom NBA lige psolednjih nekoliko dana. Videli smo pre dva dana da je Lebron Džejms ulazio u sukob sa igračima Hjustona, a slične ili još gore stvari su se događale na utakmici između Finiksa i Majamija prethodne noći.

Naravno, u centru pažnje je bio Goran Dragić doskorašnji član Sansa koji je prešao u Majami, a to mu nikako nije oprostila ni publika, ali izgleda ni bivšu saigrači. Odmah posle trejd klub je za njega rekao da je sebičan, a nekadašnji timski drugovi su zato na ovom meču hteli da mu pokažu šta misle o njegovom potezu, dok se on potrudio da priredi košgetersku osvetu, što je i učinio.

Najgrublji je bio Markif Moris koji je u jednoj kontri namerno odgurnuo Slovenca kada je skočio iz punog trka i bacio ga u reklame, a nije se ni potrudio da proveri da li se njegov bivši saigrač povredio. Sudije su mu odmah dodelile isključujuću tehničku grešku.

Međutim, to nije sve što smo videli od konflikata na ovo susretu. U trećoj četvrtini umalo nije došlo do opšte tuče kada su u klinč ušli Hasan Vajtsajd i Aleks Len.

Visok igrač Hita je iznerviran udarcima i laktanjem koje je dobio u trenutku zakucavanja je pokušao u stilu rvača da se baci centru Finiksa pod noge i obori ga na zemlju, što je i uspeo, a onda su uleteli igrače obe ekipe, međutim, od opšte tuče nije došlo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA