Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde završilo karijeru!

Zvjezdan Misimović odlazi u fudbalsku penziju da bi se posvetio porodici, ali se nije definitivno rastao sa fudbalom, jer planira da započne menadžersku karijeru

  • 5

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović odlučio je da u 32. godini završi igračku karijeru. Više puta je izjavljivao da je Crvena zvezda jedini klub za koji navija i da bi na Marakani voleo da završi karijeru, ali ipak, do toga nije došlo.

Misimović je nakon odlaska iz kineskog Guižu Renea imao ponude Kelna, Borusije iz Menhengladbaha, Sarajeva i Crvene zvezde, ali nijednu nije želeo da prihvati.

- Proteklih nedelja imao sam nekoliko ponuda, ali nijedna me nije toliko privukla. Trenutno želim da se posvetim porodici - rekao je Misimović za nemački Bild i najavio da počinje menadžersku karijeru.

Misimović je ponikao u Bajern Minhenu, a tokom karijere igrao je za Bohum, Nirnberg, Volfsburg, Galatasaraj i moskovski Dinamo.

Kao omladinac nastupao je za selekciju Srbije i Crne Gore, a potom se predomislio i zaigrao za A tim Bosne i Hercegovine.

Odigrao je rekordne 84 utakmice i postigao 25 golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slobamajstor

    4. mart 2015 | 20:59

    Nije se on predomislio i otisao da igra za Bosnu,nego su mu tada u fudbalskom savezu trazili 100 000 maraka ako zeli da igra za tadasnju SRJ ili SCG nisam siguran u kojoj Drzavi smo tada Ziveli!On je Tada iz Inata Otisao da igra za Bosnu.Tako sam ja čuo

  • SRS

    4. mart 2015 | 09:30

    ne trebaš nama u Zvezdi ako si imao veliku zelju, tebi je mesto u sarajevo igrao si za Bosnu i tamo idi i ostani molimte, zaboravi SRBIJU.

  • tommy

    5. mart 2015 | 01:26

    @SRS Cuti kad nemas pojma. Covjek htio za Srbiju da igra, a nasi ga otjeraju ko poslednjeg bijednika i plus kazu nisi talentovan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA