Katai: Vratili smo poverenje navijača i idemo na pobedu protiv Vojvodine!

Krilo Zvezde sa optimizmom očekuje utakmicu protiv bivšeg kluba, a gol koji je postigao u prošlom kolu protiv Jagodine rezultat je napornog rada na pripremama

  • 7

Aleksandar Katai sa nestrpljenjem očekuje utakmicu protiv Vojvodine i nada se pobedi protiv nekadašnjeg kluba u derbiju 18. kola Superlige.

Katai je upravo u Vojvodini ponikao i igrački se afirmisao, pre nego što je 2011. godine prešao u Olimpijakos, a kasnije i na pozajmicu u Crvenu zvezdu.

- Poštujemo Vojvodinu, ali idemo na pobedu. Nadam se da smo igrom i pobedom u Jagodini vratili i poverenje navijača koje je sigurno bilo malo "uzdrmano" nakon utakmice u Nišu. Verujem da su tada bili razočarani, ali isto tako verujem da će nas podržati u utakmicama koje slede. Očekujem sjajnu utakmicu u subotu i malo je reći da jedva čekam - rekao je Katai za klupski sajt.

On je istakao da ekipi mnogo znači pobeda na nezgodnom gostovanju u Jagodini, posle čega je Zvezda smanjila prednost Partizana na četiri boda.

- Mislim da se nastavak prvenstva veoma lepo "otvorio" za nas, iako je moglo da bude i bolje. Ipak, nećemo da se vraćamo na utakmicu u Nišu, gledamo samo napred, a ispred nas je Vojvodina i potrudićemo se da pobedimo - naveo je Katai.

Ako je Lazović dao golčinu, kako onda nazvati ovo što je uradio Katai? (VIDEO)

Katai je dodao da je gol protiv Jagodine nagrada za njegov uloženi trud tokom zimskih priprema.

- Mislim da svako ko pošteno radi i trenira maksimalno može da očekuje da mu se sve vrati. Da li odmah ili malo kasnije, ali sigurno će se vratiti. Ovo je samo početak i tek očekujem dobre partije kako svoje, tako i cele ekipe - zaključio je Katai.

Utakmica 18. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El ninjo

    4. mart 2015 | 00:57

    E moj Kataji... da se povjerenja tako lako vraca... sta ste uradili do sada osim sto kiksate dje stignete i ne znate go dati, cijelu polu_sezonu i plus sad u Nisu??? Vidi, volim Zvezdu vise od bilo cega, ali je sramota ono kako igrate. Nema potrebe da vracate povjerenje, bar ne za mene, ja cu uvjek navjati, ko god bude igrao i kako god budete igrali. Ja volim Zvezdu. Zato se vi pozabavite svojom igrom umesto sto se hvalite pobjedmo koju smo iscupali na jedvite jade... da smo primili ne daj Boze gol u prvih 10 minuta protiv Jagodine, kao sto smo mogli, druga bi prica bila. Ja vama zelim svu srecu, raspucajte se i nemojte se sjekirati... TI SE BORI, SEVER CE DA GORI!!!

  • Kosmajac

    4. mart 2015 | 11:20

    Zahvalite se Palmi na poklon pobedi...

  • Pera dileja

    4. mart 2015 | 11:39

    Pustili ih ovi sto im placaju pripreme, a ovaj se nesrecnik hvali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA