Partizan do četvrtka mora da dovede pleja. Da li je ovaj momak novi crno-beli? (VIDEO)

Crno-beli su navodno pronašli rešernje za poziciju organizatora igre u Džošu Akognonu i poslali su mu svoju ponudu, ali je on smatrao da je nedovoljno dobra i odbio ih je

  • 6

Partizan je dobio značajnu novčanu pomoć od strane fudbalskog kluba čime su značajno popravili svoju finansijsku situaciju, a ovo bi moglo da im pomogne i u pronalaženje rešenja za poziciju plejmejkera sa kojom kubure čitave sezone i u potrazi su za pravim igračem.

Duško Vujošević je nedavno zatražio finansijsku injekciju od strane FK Partizan i sada ju je dobio, to bi možda moglo da znači da je trener crno-belih pronašao pravog organizatora igre za njegov tim i da mu je zato bio potreban novac.

Po košarkaškim kuloarima je već počelo da se priča da će šampion Srbije novog igrača dovesti do četvrtka, odnosno 5. marta kada ističe poslednji rok za prijavu igrača za ABA ligu, u čijem će plej-ofu sigurno igrati i crno-beli tako da bi im pojačanje dobrodošlo.

U pojedinim krugovima se moglo i čuti da je u pitanju Džoš Akognon, nekadašnji član Dalas Maveriksa koji trenutno nastupa u Kini za Fošan Drajlons. A poznati košarkaški novinar Dejvid Pik koji je veoma upućen u košarkaška dešavanja na svom Tviter profilu napisao je da su iz Partizana već poslali ponudu 29-godišnjem pleju, ali da ju je on odbio i tražio više novca.

Iskusni Amerikanac je veći deo svoje profesionalne karijere proveo u Kini, a jedno vreme je igrao i za Dalas Maverikse, dok je jedini klub u Evropi za koji je nastupao estonski Kalev, ali je njihov član bio samo nekoliko dana.

Inače, da se radi o veoma dobrom šuteru govori i to da je tokom karijere često umeo da postiže i više od 30 poena po meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    3. mart 2015 | 18:49

    Ma ne treba nam play,ako ga do sada nismo doveli,ne treba nam ni sada.Tepič igra sve bolje i bolje,izdržat če do kraja,a toliko su ga izpljuvali,momak je dobar!

  • m.lo

    3. mart 2015 | 17:52

    Suter jeste, ali nama treba plej koji ce se uklopiti kroz 2 utakmice. Na ovom snimku suta lijepo na ovoj jednoj utakmici. Ko zna...

  • mile

    3. mart 2015 | 18:59

    Uopšte nije ovaj igrač na meti Partizana već neki klinac iz razvojne Američke lige ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA