Sautempton konačno slavio! (FOTO)

Srpski napadač Filip Ðuričić bio je starter u ekipi Sautemptona i igrao je do 78. minuta, dok je Dušan Tadić ušao na teren sa klupe u 60. minutu

  • 0

Fudbaleri Sautemptona savladali su na domaćem terenu ekipu Kristal Palasa sa 1:0, u utakmici 28. kola engleske Premijer lige.

Tim Ronalda Kumana teško je došao do bodova i konačno prekinuo neuspešan niz, pa je ponovo u konkurenciji za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena, nastavak susreta doneo je nešto više uzbuđenja, a domaćin je agresivnijom igrom uspeo da dođe do dragocenog pogotka u završnici meča.

Srpski napadač Filip Ðuričić bio je starter u ekipi Sautemptona i igrao je do 78. minuta, dok je Dušan Tadić ušao na teren sa klupe u 60. minutu.

FOto: AP/Tanjug FOto: AP/Tanjug

U ostalim mečevima Aston Vila je golom u sudijskoj nadoknadi pobedila Vest Bromvič Albion sa 2:1, dok su Hal i Sanderlend odigrali nerešeno 1:1.

Premijer liga, 28. kolo:

Utorak:

Sautempton - Kristal Palas 1:0

(Mane 83)

Aston Vila - Vest Bromvič Albion 2:1

(Agbonlahor 22, Benteke 90+4 penal - Beraino 66)

Hal - Sanderlend 1:1

(N''Doje 15 - Rodvel 77)

Sreda:

Mančester Siti - Lester

Njukasl - Mančester Junajted

Kvins Park Rendžers - Arsenal

Stouk - Everton

Totenhem - Svonsi

Vesthem - Čelsi

Liverpul - Barnli

Tabela: Čelsi 60 bodova, Mančester Siti 55, Arsenal 51, Mančester Junajted 50, Sautempton 49, Liverpul 48, Totenhem 44, itd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA