Marko Mišković dobija odrešene ruke da vodi Zvezdu?

Čaršijom se pronela vest da bi nekadašnji potpredsednik kluba sa Marakane mogao da se vrati, a kao jedna od opcija se pominje i to da bi mogao da postane i prvi čovek šampiona Srbije

  • 30

Marko Mišković ponovo na Marakani! Vest o tome da bi nekadašnji član uprave Crvene zvezde i sadašnji finansijer Napretka mogao da se vrati u Ljutice Bogdana pronela se fudbalskom čaršijom i istog trenutka izazvala interesovanje i reakcije.

Prema pisanju "Žurnala" finansijski problem na stadionu "Rajko Mitić" i dug od 11,2 miliona evra koji bi trebalo da se izmiri kako bi crveno-beli dobili ove godine licencu za evropska takmičenja mogao bi da vrati u klub sina Miroslava Miškovića koji je od 2006. do 2009. godine bio u upravljačkoj strikturi kluba, najpre kao prijatelj, a potom i potpredsednik.

Nikada se nije dovodila u pitanje njegova privrženost ekipi sa Marakane, čak i kada je postao alfa i omega kruševačkog Napretka, a spekulacije o tome da bi mogao da ponovo zauzme neku od funkcija u Zvezdi pojavile su se od trenutka kada je prvi put potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza viđen u njegovom društvu na stadionu pod Bagdalom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tako je bilo i na prolećnoj premijeri, a navodno je ovom priliko jedan od razloga njegovog dolaska bila ponuda za Miškovića da se vrati u klub i preuzme potpredsedničku funkciju kako bi pomogao u saniranju ogromnih dugova, ali to je samo jedna od mogućih varijanti na temu njegovog povratka.

Postoji i ona druga, po kojoj bi ukoliko donese 11 miliona evra u klub istog trenutka dobio odrešene ruke da sastavi rukovedeći tim i postao prvi čovek Crvene zvezde, a mnogi pretpostavljaju da bi u tom slučaju odmah angažovao i Vladimira Matijaševića kao sportskog direktora, piše Žurnal.

Foto: Tanjug/Oksana Toškic Foto: Tanjug/Oksana Toškic

Mišković koji poslednjih godina izbegava medije nije se oglasio ovim povodom.

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    4. mart 2015 | 12:02

    Mi smo jad i beda od drzave! Pokradu nas pa onda nasim parama kupuju sve. Tako nam i treba kad nista ne preduzimamo

  • Delija

    4. mart 2015 | 12:33

    Tončev, Kokeza, Terzić... još jezivije...

  • bagzi

    4. mart 2015 | 13:13

    alfa i omega Napretka koji je svi smo svedoci ''ginuo'' u utakmicama protiv zlezde...hehe ...ruše vam naselje, mišković pita se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA