FITNES LUDILO: Les Mills stiže u Mirijevo (FOTO)

Osetite magiju grupnog fitnesa koja je promenila život ljudima iz 15.000 klubova širom sveta

  • 1

Planetarno popularni "LesMills" grupni fitnes program od 9. marta stiže u Mirijevo! Svi ljubitelji fitnesa imaće priliku da se upoznaju sa LesMills treninzima u Fitnes klubu Vladica i Ladies fitnes klubu Vladica.

Ova dva kluba sa ponosom postaju deo ove priče koja menja živote ljudi širom 15.000 klubova sveta.

LesMills u Fitnes klubu Vladica i Ladies fitnes klubu Vladica LesMills stiže u Fitnes klub Vladica 9. marta kada će svi zaljubljenici u fitnes imati mogućnost da probaju dva programa – BodyPump i BodyAttack.

To su programi koji su neverovatno popularni i svakodnevno privlače sve veći broj ljudi. Ukoliko ne stignete da 9. marta probate BodyPump i BodyAttack, 11. marta ova dva programa čekaju vas na drugoj adresi – Ladies fitnes klub Vladica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Fitnes klub je pripremio posebnu ponudu za članarine za sve ljubitelje fitnesa.

Na dan promocije treninzi će biti BESPLATNI za sve. Uoči uvođenja LesMillsa, klubovi Vladica i Ladies Vladica omogućiće svim svojim članovima, ali i onima koji tek žele to da postanu, da uplate svoje članarine po posebnim uslovima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naime, uz uplaćenu tromosečnu članarinu Vladica poklanja jos tri dodatna, dakle treniraće se šest meseci po ceni tri meseca. Zašto je čitava planeta luda za LesMillsom? LesMills ne predstavlja klasične treninge kojih se brzo zasitite.

Inače ne bi bio popularan u 90 zemalja sveta.

 

Novi Zeland je baza LesMillsa, koji ima tradiciju dugu gotovo pet decenija. Ono što je specifično za LesMills jeste to da se koreografije obnavljaju svaka tri meseca, stoga LesMills programi imaju jesenje zimsko prolećno I letnje izdanje.

A šta je u njima tako posebno ostavićemo da otkrijete na nekom od treninga, mozda bas 9. ili 11. marta. Tajna LesMillsa je u energiji koju osetite nakon treninga Cilj LesMillsa jeste da pokrene ljude na fizičku aktivnost i da ih motiviše svakim novim treningom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Obučeni instruktori su tu da vam pomognu i da vas inspirišu da redovno vežbate, i ono što je najvažnije – objasniće vam da je LesMills koncept koji odgovara svakome, i onome ko je dugogodišnji vežbač i onome ko je tek zakoračio u svet fitnesa.

Oni koji su probali programe, kažu da je osećaj nakon treninga neopisiv, i kada ga jednom doživite, želećete iznova da se vraćate u klubove. Šta vas očekuje na BodyPumpu BodyPump je jedan od najpopularnijih programa na svetu! Najomiljeniji je LesMills program jer daje neverovatne i brze rezultate! Kombinacija sjajne muzika, neobičnih koreografija i inspirativnih instruktora motivisaće vas da izdržite do poslednje sekunde treninga.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tajna uspešnosti ovog programa je u takozvanom REP efektu koji podrazumeva korišćenje malih opterećenja uz veliki broj ponavljanja. I upravo to dovodi do savršenih rezultata. Šta vas očekuje na BodyAttacku Ukoliko ste pravi atleta, nema greške ako odaberete da probate ovaj LesMills program.

Inspirisan je najrazličitijim sportovima i stoga je omiljen među vežbačima. Lako pamtljivi pokreti i sjajni rezultati su razlog zašto se ljubitelji ovog programa vraćaju na treninge. Šta vam LesMills face poručuju „Znojaćete se, vikati, možda nas i psovati, ali ćete čas napustiti ushićeni.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A sutra ćete se vratiti i sve to raditi ponovo.“ Ovo je samo jedna od mnogobrojnih motivacija LesMills tima. Ukoliko vam se dopada, dođite 9. marta u Fitnes klub Vladica koji se nalazi u ulici Jovanke Radaković 80, ili 11. marta u Ladies fitnes klub Vladica koji se nalazi u ulici Matice srpske 3a.

Kako da se prijavite? Ukoliko želite da se prijavite i da probate dva nova programa u Fitnes klub Vladica i Ladies klub Vladica možete učiniti lično dolaskom u klub ili putem telefona: 011/ 34 33 369 (Fitnes klub Vladica), i 011/ 34 23 498 (Ladies fitnes klub Vladica).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nix Fersten

    5. mart 2015 | 02:46

    Kod nas je odavno ludilo, mozda dodje samo taj fitnes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA