PIKE VIKAO NA POLICAJCE: Sud ga papreno kaznio, shodno zaradi u Barsi! (VIDEO)

Incident se dogodio u oktobru 2014. godine

  • 1

Španski sud kaznio je fudbalera Barselone Ðerara Pikea sa čak 10.500 evra zbog vređanja saobraćajnih policajaca koji su mu uručili kaznu za nepropisno parkiranje.

Incident se dogodio u oktobru 2014. godine, kada je Pike čekao svog brata na mestu suvozača u automobilu koji je bio nepropisno parkiran - u traci za autobuse u Olimpijskoj luci u Barseloni.

Pike je rekao policajcima da će se tu zadržati samo pet minuta, ali kada su oni odbili da prihvate njegova objašnjenja, on je pocepao kaznu i bacio je na njih nazivajući ih pogrdnim imenima i siromašnima.

Za ovaj prekršaj u Španiji predviđena je kazna od 900 evra, ali je sudija, s obzirom na visoku zaradu Pikea u Barseloni, "odrezao" kaznu od 10.500 evra.

Pike se nije pojavio na sudu, ali se putem društvenih mreža javno izvinio, rekavši da se to više neće ponoviti.

Pike je osvojio Ligu šampiona sa Mančester Junajtedom - 2008. i dva puta sa Barselonom - 2009. i 2011, dok je sa Španijom došao do dve titule - na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. i na prvenstvu Evrope u Ukrajini i Poljskoj 2012.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikiriki

    4. mart 2015 | 15:56

    Tako se pokazuje snaga i volja drzave, a kod nas ni najobicniju voditeljku ili pevaljku ne mogi da kazne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA