Ðoković protiv Mareja za 30. titulu u karijeri (19.00)

- Marej i ja smo odrasli zajedno, prijatelji smo van terena i biće veoma teško dobiti ga u finalu, jer se on sjajno snalazi na svim podlogama - kaže Novak

  • 0

Najbolji teniser i sportista sveta Novak Ðoković pokušaće večeras u Majamiju protiv Britanca Endija Mareja da osvoji treći trofej na ovom turniru i izjednači se sa legendarnim Amerikancima Pitom Samprasom i Andreom Agasijem, ali i da dođe do svog jubilarnog 30. trofeja u karijeri.

Ðoković je prvu titulu osvojio jula 2006. u holandskom Amersfortu, prvi trofej na Mastersima uzeo je baš u Majamiju 2007. godine, a od dosadašnjih 29 titula ukupno 10 je sa turnira iz kategorije 1.000, uz pet gren slemova (tri Australijan Opena, Vimbldon i US Open).

- Marej i ja smo odrasli zajedno, prijatelji smo van terena i biće veoma teško dobiti ga u finalu. On se sjajno snalazi na svim podlogama, pogotovo na otvorenom, ima dosta samopouzdanja i moraću da igram mnogo bolje nego u polufinalu - rekao je Ðoković, koji želi da se revanšira Britancu za nedavni poraz u Dubaiju, ali i za poraz u finalu ovog turnira 2009. godine.

Ðoković i Marej do sada su se sastajali 12 puta i Srbin vodi u međusobnom skoru 7:5.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA