NE ZOVU GA ZA DŽABE TERMINATOR: Pukao mu mišić u 44. godini, ali Zvezdina legenda ne odustaje od povratka na teren!

- Nije preozbiljna povreda, ali ograničava me. Ne odustajem, daleko od toga. Nisam ja neko ko je napravio ogromnu pauzu - poručio je Predrag Peruničić

  • 0

Nenad Peruničić neće se vratiti na teren, bar još neko vreme! Treneru rukometaša Crvene zvezde, koji je zbog malog fonda igrača odlučio da se vrati iz penzije i pomogne crveno-belima, pukao je mišić lista noge!

Legenda crveno-belih tokom karijere imao je problema sa rupturom lista, a zbog ove povrede moraće da odmori neko vreme.

- Nije preozbiljna povreda, ali ograničava me. Da sam bar nešto naporno radio, pa da kažem. Odradio sam i tri puta jače treninge nego ovaj. Napravio sam običan pokret pokazujući malom Popoviću kretnju na srednjem beku. Puklo je kao da sam skočio sa trećeg sprata - rekao je Peruničić za "Žurnal".

Ipak povreda ga neće osujetiti da se vrati na teren.

- Daleko od toga. Nisam ja neko ko je napravio ogromnu pauzu. Trenirao sam bar dva puta nedeljno, ne da bih parirao mlađima, već za svoju dušu. Ali, ovo je za Crvenu zvezdu očigledno veoma loša sezona što se povreda tiče. Očekuje me 15 do 20 dana pauze - zaključio je Peruničić.

Peruničić je posednji meč odigrao maja 2009. kada je nosio dres podgoričke Budućnosti, a povratak na teren očekivao se protiv niškog Železničara u nedelju u Šumicama.

Iako ima 44. godine i doživeo je povredu, Peruničić ne odustaje, čime je još jednom je opravdao nadimak Terminator.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA