Ana lako do četvrtfinala Montereja!

Srpkinja će se za plasman u polufinale boriti protiv Kristine Mladenović koja igra pod francuskom zastavom

  • 1

Ana Ivanović uspešno je preskočila i osminu finala na turniru u Montereju pošto je bez prevelike muke savladala Francuskinju Polin Parmentije 6:3, 6:2.

Već u četvrtom gemu prvog seta uspela je da oduzme protivnici servis, a onda sigurno odigranim poenima na svoj servis da lako dođe do vođstva u setovima.

Slična priča viđena je i u drugom periodu igre, samo što je Srpkinja još ranije napravila brejk, a onda do kraja meča učinila još jednom istu stvar i na dominantan način se plasirala među osam teniserki na turniru.

Njoj će protivnica u narednom kolu biti još jedna francuska igračica Kristina Mladenović, koja je naše gore list, Ivanović brani titulu na ovom turniru koju je osvojila prošle godine.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nalim

    5. mart 2015 | 09:46

    Jane znam koga vise zanima ona i ona Jelenaa Jankovic devojke su se odrekle reprezentacije samo gledaju svoj interes i samo su pune novine njih i njihovim "momaka", malo manje paznje posvecivati njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA