Dženkinsova mama najvatrenija navijačica Zvezde! Ovako je reagovala dok je njen sin rušio Makabi! (VIDEO)

Sve simpatije na utakmici Crvena zvezda - Makabi pokupila je Patriša Dženkins

  • 8

Jedna je majka, i njena je podrška uvek najjača i najvažnija!

Patriša Dženkins, majka košarkaša Crvene zvezde Čarlsa, pokupila je simpatije u "Kombank areni" tokom meča Top 16 faze Evrolige, na kom su crveno-beli slavili nad akutelnim šampionom Evrope, Makabijem (89:76).

Popularni Đenka je pružio odličnu partiju protiv "ponosa Izraela", a sve je to, s ponosom, posmatrala harizmatična Patriša, koja se najviše radovala poenima svog sina. Na utakmici je došla u pratnji rođaka.

Isto tako, majka Zvezdinog Amerikanca je burno propratila i svaki dobar potez saigrača svog sina, a umela je da negoduje kada Makabi efikasno završi akciju.

HIT REAKCIJA: Kad su Delije zagrmele u Areni, Dženkinsova sestra nije mogla da veruje! (VIDEO)

Što je najzanimljivije Dženkins je odigrao odlično i postigao je 16 poena a njegove trojke su doprinele da Zvezda stekne visoku prednost.

Donosimo vam i snimak momenta kada je Dženkins postigao trojku za trans u "Areni", i kako je na istu Patriša reagovala.

Gospođa Dženkins nije želela da daje izjave. Poručila je samo da uživa u utakmici, i da joj se jako svidela atmosfera, kao i Beograd.

Posle meča smo rekli Čarlsu da smo videli njegovu porodicu.

- Da, stigla mi je mama. Rođaku je ovo druga utakmica, bio je i protiv Neptunasa i svideo mu se Beograd. Mama mi je tu, i ona je bila još veća motivacija da igram bolje. Inače jako voli košarku, a i uvek je dobro kada možete da igrate dobro pred majkom - rekao je Dženkins.

- Navijač je Crvene zvezde, ali znate da često majke gledaju samo kakve su individualne partije pružili njihovi sinovi. Moja uvek kaže "Pobedili smo". Kad smo igrali protiv Partizana, pitala me je:"Jesu li ovo njihovi ili naši navijači". Srećna je, sviđa joj se Beograd i voli Crvenu zvezdu.

Podsetićemo da je nezaboravno iskustvo u Areni imala i Dženkinsova sestra, čija je reakcija na navijanje Delija postala hit na društvenim mrežama.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NS

    6. mart 2015 | 20:42

    Sve čestitke velikoj sezoni košarkaša Zvezde a posebno na ovoj pobedi!Nadam se da je ova pobeda obradovala (kao i mene) sve ljubitelje košarke bez obzira na navijačke boje.Zvezda je dostojno predstavila Srbiju kao zemlju košarke.Navijajmo za sve naše klubove kada igraju međunarodne utakmice.Oni tada predstavljaju Srbiju.

  • SASA FRANKFURT

    6. mart 2015 | 21:20

    Majka je legenda! Hteli mi to da priznamo ili ne, oni su ipak sportska nacija!!

  • Sanja

    6. mart 2015 | 20:43

    Carica!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA