Siniša Mali: Medalje Ivane i Asmira su sjajna uvertira za EP 2017. u Beogradu!

Gradonačelnik Beograda u Pragu uživo posmatra vrhunske rezultate srpskih atletičara

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je atletičarki Ivani Španović na osvojenoj zlatnoj medalji u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici, objavio je Grad Beograd na svom tviter profilu.

- Ovo je sjajna uvertira u 2017. godinu jer imamo šampiona i vicešampiona – poručio je gradonačelnik, nakon što je i Asmir Kolašinac osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Fenomenalni rezultati srpskih sportista su najbolja slika koju šaljemo u svet. Prava je čast biti danas uz njih – poručuje gradonačelnik iz Praga.

On je za Telegraf potvrdio i da je odmah po osvajanju zlata i lično čestitao Ivani Španović, s obzirom na to da je pratio takmičenje u O2 Areni u Pragu.

Mali je prethodno svečano otvorio konferenciju na kojoj je Grad Beograd predstavljen kao sledeći domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici koje će biti održano u Kombank areni 2017. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA