IZNENAĐENI LALATOVIĆ: Nisam znao da Zvezdu prate i u Mongoliji!

Trener crveno belih posle meča sa Vojvodinom srećan je što ofanzivna igra daje rezultate i iskoristio priliku da pohvali Kataija za koga smatra da je najbolji igrač u ligi

  • 12

Crvena zvezda je lako izašla na kraj sa Vojvodinom, a Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan igrom svog tima i pobedom u derbiju 18. kola Superlige.

- Mogu da budem zadovoljan i činjenicom da smo postigli tri gola, što je šest u poslednje tri utakmice. Važno je što nismo primili gol, ušli smo u utakmicu kako smo priželjkivali, na vreme postigli dva gola. Vojvodina nije iskoristila šanse, a mi smo na početku drugog poluvremena postigli gol i sve je posle toga bilo lakše - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je istakao da ga posebno raduje što je Zvezde igrala sa nekoliko veoma mladih igrača, kao što su Jovanović, Ristić, Grujić i Jović.

- Ofanzivna igra Crvene zvezde očigledno daje rezultate, posebno što igramo sa tri vezna kojima je prioritet napad. Drago mi je zbog igara mladih fudbalera na čelu sa Ristićem, ali i Kataija, koji pruža sve bolje partije i po mom mišljenju je najbolji igrač u ligi - rekao je Lalatović.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Lalatović se osvrnuo na situaciju kod vodećeg gola Zvezde kada je Džošua Parker iz ofsajda savladao golmana Novosađana.

- Katai je prošao majstorski, hteo je da postigne gol, ali je Parker to učinio umesto njega i to ne sme da se dešava. Kada igrač odradi sve, logično je da on da postigne gol. Najbitnije je da se završilo kako treba.

Konferenciji su prisustvali i novinari iz Mongolije, koji su otkrili da se srpsko prvenstvo i igre Crvene zvezde prate u toj zemlji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Nadam se da ćemo odigrati utakmicu sa nekim klubom iz Mongolije, bila bi nam velika čast da vas ugostimo na Marakani i pozdraviti sve navijače u Mongoliji - rekao je Lalatović

Trener Vojvodine Zoran Marić čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

- Utakmicu bih podelio na dva dela, u prvom poluvremenu Zvezda je bila konkretnija, ali nije imala šanse, dok nas je u nastavku nadigrala. Nisam nezadovoljan igrom svog tima, ali kada izgubite sa 3:0 to je potpuno zaslužena pobeda protivnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    7. mart 2015 | 22:12

    ..Pa, SAMO VAS TAMO I PRATE..Mongoli su poznati kao veliki ljubitelji i poznavaoci konja..XXAAXXAA...Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Lesa

    7. mart 2015 | 23:26

    Ajde Lalatovicu, kukao si na to kako je Partizan dao treci gol Vozdovcu, a kako ste vi danas dali 2 gola, jeli?

  • Hgjfjd

    8. mart 2015 | 13:14

    Prate vas i u Turskoj,Albaniji,Siriji,Kazahstanu,Indiji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA