Kontroverzna sudijska odluka bacila senku na Mesijev het-trik! Valensija iščupala bod Atletiku! (VIDEO)

Katalonci su na Kamp Nou pobedili Rajo Valjekano sa 6:1 i sa nova tri boda preuzeli vrh tabele u Primeri * "Slepi miševi" su uspeli da ostanu neporaženi na "Kalderonu"

  • 0

Fudbaleri Barselone iskoristili su kiks Real Madrida u Bilbau i ubedljivom pobedom protiv Rajo Valjekana od 6:1 preuzeli su prvo mesto na tebeli Prmere.

Dovoljno mu 5 minuta: Suarez opet dao gol za Barsu, i to kakav! (VIDEO)

Meč je obeležio Lionel Mesi, koji je postigao het-trik, ali je senku na to bacila kontroverzna odluka sudije kod njegovog prvog, a Barseloninog trećeg gola, koji je postignut sa Bele tačke. Argentinac je najpre promašio kazneni udarac, ali je sudija ponovio izvođenje.

Prvo poluvreme osim gola Suareza već u 5. minutu, kada je odličnom realizacijom doveo svoj tim u vođstvo, nije ponudio ništa spektakularno, što se od zvezda Barselone najčešće očekuje.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ipak, svojim navijačima su se za nešto dosadniji prvi deo utakmice odužili u drugih 45 minuta, kada su postigli čak pet pogodaka. Od toga su tri delo Lionela Mesija, koji je za samo 12 minuta ostvario het - trik (56, 63. i 68. minut). Ipak njegov prvi gol, koji je postigao sa bele tačke je najkontroverzniji, pošto je penal izvodio dva puta. Prvi udarac mu je odbranio golman Alvarez, ali je sudija posle toga dosudio novi.

Mesi opet promašio penal, golman mu se smejao, a onda ga je sudija nagradio! (VIDEO)

Jedan gol je postigao Pike, koji se u  49. minutu dobro snašao u kaznenom prostoru posle kornera i jednog odbitka.

Počasni gol za Valjekano postigao je Bueno sa bele tačke u 81. minutu.

Do kraja meča je viđen novi gol Suareza, koji je u 91. minutu zatresao mrežu posle asistencije Mesija.

Da ne bude sve po volji treneru Luis Enrikeu potrudio se Dani Alveš, koji je u 80. minutu zaradio crveni karton i neće moći da igra protiv Real Madrida u El klasiku, koji je na programu za dve nedelje.

Atletiko Madrid nije uspeo da slvai u derbiju kola protiv Valensije 1:1, iako je imao vođstvo i u poslednjih nekoliko minuta igrača više na terenu.

Koke je fantastično naleteo na loptu u 33. minutu i doneo vođstvo "jorgandžijama" koje je trajalo sve do petnaestak minuta pre kraja kada je Škodran Mustafi izjednačio.

Fuego je u 90. minutu dobio drugi žuti kartom i morao da napusti igru pre ostalih, ali to nije pomoglo Simeoneovim pulenima da dođu do pobede.

Primera 26. kolo:

Subota

Atletik Bilbao – Real Madrid 1:0

Deportivo – Sevilja 3:4

Elče – Almerija 1:0

Granada – Malaga 1:0

Nedelja

Barselona – Rajo Valjekano 6:1

(Suarez 5, 91, Pike 49, Mesi 56 pen, 63, 68 - Bueno 81. pen)

Real Sosijedad – Espanjol 1:0

(Kanales 38)

Viljareal – Selta 4:1

(Dos Santos 41, Musaćio 45+1, Vijeto 73, Moreno 84 - Fernandez 50)

Atletiko Madrid – Valensija 1:1

(Koke 33 - Mustafi 78)

Ponedeljak

Kordoba – Hetafe 20.45

Tabela: Barselona 62 boda, Real Madrid 61, Atletiko Madrid 55, Valensija 54, Sevilja 49 ... Almerija 24, Granada 22, Kordoba 18.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA