Serija A: Romin četvrti uzastopni remi, malo golova i stravična povreda obeležili kolo! (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa imaće priliku da u ponedeljak uvećaju prednost na tabeli italijanske lige, pošto je njihov najbliži pratilac kiksnuo na gostovanju Kijevu

  • 0

Nedeljni program Serije A doneo je čak četiri rezultata koji su završeni 0:0. Jedino je utakmica Udineze - Torino, gde je viđeno pet golova, popravila golgeterski prosek. Na ostalih pet je bilo svega dva pogotka, u remiju Empolija i Đenove.

Roma ni četvrti put uzastopno nije uspela da pobedi i odigrala je bez golova na gostovanju Kijevu u Beroni. Srpski fudbaler Adem Ljajić je odigrao poslednjih 30 minuta, kada je zamenio kapitena Frančeska Totija, ali ni on nije uspeo da pokrene Vučicu do pobede.

Meč je obeležila teška povreda mladog fudbalera Federika Matijela, koji nosi dres Kijeva kao pozajmljeni igrač Juventusa.

Ljajićev saigrač slomio nogu fudbaleru Juventusa! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Udineze je pobedio Torino na svom terenu u najefikasnijem meču kola. Poveli su gosti u 15. minutu preko bivšeg igrača kluba iz Udina, Fabija Kvaljarele koji je iskoristio dobar centaršut svog saigrača sa leve strane i glavom smestio loptu u mrežu, ali se nije radovao.

Uzvratio je Udineze preko Di Natalea samo dva minuta kasnije. Legendarni napadač ovog kluba se našao na pravom mestu u pravo vreme u kaznenom prostoru i sproveo loptu u mrežu.

Domaći tim je poveo u 25. minutu autogolom Molinara. Posle kornera sa leve strane najviši u skoku bio je Panajotis Kone, koji je skrenuo loptu ka mreži i radovao se nakon što je ona zatresla mrežu, ali se na snimku vidi da je nju ipak sproveo igrač Torina.

I treći gol Udinezea postignut je iz kornera. Vage je bio najviši u skoku i poslao loptu u mrežu.

Nadu Torinu dao je Benasi u 69. minutu, kada je jedan odbitak uputio snažno ka golu, ali je loptu na putu ka mreži skrenuo jedan od igrača Udinezea, što je prevarilo golmana.

Serija A, 26. kolo:

Subota

Sampdorija – Kaljari 2:0

Milan – Verona 2:2

Nedelja

Ćezena – Palermo 0:0

Kjevo – Roma 0:0

Empoli – Ðenova 1:1

(Barba 66 - Nijang 27)

Parma – Atalanta 0:0

Udineze – Torino 3:2

(Di Natale 17, Molinaro ag 25, Vage 49 - Kvaljarela 15, Benasi 69)

Napoli – Inter 20.45

Ponedeljak

Lacio – Fiorentina 19.00

Juventus – Sasuolo 21.00

Tabela: Juventus 58, Roma 50, Napoli 45, Lacio 43, Fiorentina 42 … Kaljari 20(+1), Ćezena 19, Parma 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA