Đoković je današnji dan posvetio dvema ženama, ali i imao specijalnu poruku za sve! (FOTO)

Srpski teniser je povodom 8. marta poslao posebnu poruku i ženama i muškarcima širom sveta

  • 7

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je još jednom pokazao zašto je to što jeste i ne samo na terenu, nego i van njega. Srpski igrač je iskoristio priliku za 8. mart da na Međunarodni dan žena pošalje važnu poruku.

Prvi reket planete je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici podsetio na dve važne ženske osobe u njegovom životu i koje su uticale i dosta utiču na njega - prvog trenera Jelenu Genčić koja je preminula i svoju suprugu Jelenu, a uz sve to okačio je zajedničku fotografiju sa Jelenom Genčić.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Međutim, ono što je suština tog njegovog obraćanja jeste da ne bi trebalo samo jednog dana da smo posvećeni ženama, već svakodnevno. Pročitajte šta je Đoković napisao.

- Iskoristio bih priliku da na ‪#‎8mart‬ podelim sa vama jednu misao koja mi je u glavi već duže vreme. Celog života sam bio okružen inteligentnim, jakim ženama koje su me inspirisale da pomeram svoje granice. Takva snažna figura je bila Jelena Genčić, danas ljubavnu inspiraciju gajim prema svojoj prelepoj ženi.

Foto: Dunja Dopsaj Foto: Dunja Dopsaj

- Ali takve misli i osećanja ne smemo da čuvamo za jedan datum - trebalo bi da uvek brinemo i da uvek poštujemo ljude oko sebe. Tako bi svaki dan bio praznik, ne samo za dame nego i za sve nas - napisao je Novak i na srpskom i na engleskom jeziku.

Printskrin: Facebook/Novak Đoković Printskrin: Facebook/Novak Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA