STIŽU U BEOGRAD: Španovićeva i Kolašinac donose zlato i srebro u Srbiju! (FOTO)

Naši šampioni polako stižu u Srbiju zajedno sa medaljama koje su osvojili na Evropskom prvenstvu

  • 1

Stižu kući i donose medalje! Viceprvak "starog kontinenta" u bacanju kugle Asmir Kolašinac sleteo je na aerodrom Nikola Tesla oko 22.35, gde ih je sačekao veliki broj novinara.

Fenomenalni dvojac koji nam je prethodnih dana doneo toliko mnogo radosti svojim rezultatima na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici, dok je evropska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović "u svojoj režiji" na putu ka Beogradu.

Kolašinac je stigao zajedno sa čitavom srpskom delegacijom, ali i zastavom koju su dobili kao naredni domaćini šampionata 2017. godine izašli su se pred predstavnike medija.

- Prvi utisak mi je da sam mnogo umoran. Nisam spavao dve noći. Drugi utisak mi je da sam promukao zbog vikanja prilikom bacanja i nije mi žao zbog toga. Presrećan sam, ponosan na sebe zbog načina na koji sam tu medalju osvojio - rekao je odmah po dolasku Kolašinac.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simeon

    9. mart 2015 | 00:40

    Hvala Vam Asmire i Ivana! Ne samo zato što nam se vraćate sa medaljama nego zato što ste, barem se mom iskusnom oku tako čini, i fini ljudi. Zajedno za Srbiju- za bolje sutra za sve njene gradjane i za našu decu. Ostanite zdravi, jaki, veseli i motivisani. Živeli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA