Posle 19 godina igranja legenda NBA lige odigrao meč bez postignutog koša! (VIDEO)

Legendarni centar San Antonija, Tim Dankan posle 1.310 mečeva u NBA doživeo je da na jednom susretu ne postigne nijedan poen iz igre uz šut 0/8. * Ubacio je samo tri slobodna bacanja

  • 2

Svakoj seriji dođe kraj jednog dana. Tako je i u slučaju Tima Dankana, jednog od najboljih košarkaša svih vremena u NBA ligi.

Posle 19 sezona u najjačoj ligi sveta i čak 1.310 utakmica, Dankan je odigrao meč u kojem nije ubacio nijedan poen iz igre!

San Antonio Sparsi su pobedili Čikago Bulse 116:105, a legendarni centar je promašio svih osam šuteva na koš. Ipak, on se upisao u strelce sa slobodnih bacanja ubacivši tri.

Ipak, zahvaljujući Toniju Parkeru koji je ubacio 32 poena Sparsi su lagano trijumfovali.

 

Inače, što se tiče ostalih NBA zvezda, zanimljivo je da je Majkl Džordan postigao barem po jedan koš na svakom meču u karijeri na kojem je igrao.

Zvezda Klivlenda, Lebron Džejms je već u drugoj NBA sezoni imao meč bez koša iz igre, a Šejkil O'Nil ima dva meča u svojoj karijeri bez ubačenog poena. Šta reći za Kobija Brajanta koji je odigrao čak 23 meča za nula koševa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakiato

    9. mart 2015 | 10:20

    Trebao je da se penzioniše nakon osvojenog prstena......

  • Brandon Jennings

    9. mart 2015 | 12:26

    Legendaa.. On i Sir Charles Barkley najjaci krilni centri svih vremena!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA