EMOTIVNI IVANOV: Hvala majci i "grobarima"!

Bugarin nema reči da opiše šta su klub i navijači Partizana učinili za njega u teškom periodu

  • 0

Bugarin Ivan Ivanov je na prečac ušao u srca navijača Partizana, a samo dan posle gola, koji je utabao put ka trijumfu na Vračaru protiv Rada (4:1), smogao je snage da sumira prethodni period u kojem mu je preminula majka.

- Hvala majci za sve što je učinila. I ocu, bratu. Ali, hvala i "grobarima" i Partizanu. Nikada neću zaboraviti šta su učinili za mene u teškim trenucima. Zato volim Partizan - rekao je Ivanov, koji je proslavljajući gol na Vračaru podigao dres, ispod kojeg je bila majica sa likom preminule majke.

- U Kuli sam odličio da igram, ali šta sam drugo mogao. Majku nisam mogao da vratim, a Partizanu sam mogao da pomognem. Igrao sam zbog nje, sebe i kluba.

Bugarin je posle trećeg gola u sezoni otkrio da nije iznenađen svojim pogocima u sezoni, jer je u Bugarskoj tokom jedne godine postigao sedam golova ka štoper.

Smeh je izvazvao kada je ispričao kako je, kada je preuzeo ekipu, Avram Grant zamolio svakog igrača da napiše na papiru poziciju na kojoj bi voleo da igra, a da nije matična – i on je napisao NAPADAČ.

Na Vračaru je potvrdio da uopšte nije bez razloga to napisao.

Prokomentarisao je Ivanov i rasplet oko dva trofeja.

- Ako dobijemo Vojvodinu i Spartak, baš ćemo biti blizu odbrane titule. Što se tiče kupa, još jednom se izvinjavam navijačima zbog prvog gola, koji smo primili na moju grešku. Da se to nije desilo, Zvezda nikada ne bi postigla gol. Moramo da budemo oprezni u revanšu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA