Ivanović u Realu? Zbog ovog transfera Čelsi menja klupsku politiku!

Kapiten reprezentacije Srbije mogao bi od leta da se preseli u Real Madrid, pišu britanski mediji, a glavni adut u toj nameri im je Čelsijev princip da igračima starijim od 30 godina nudi samo jednogodišnje ugovore

  • 2

Defanzivac Čelsija, Branislav Ivanović mogao bi da se preseli u Real Madrid, piše britanski Dejli Mejl.

Jedan od najvećih aduta u toj želji kraljevskog kluba jeste kupska politika Čelsija da igračima starijim od 30 godina nudi samo jednogodišnje ugovore.

Trener Madriđana Karlo Anćeloti želi da iskoristi zastoj u pregovorima Čelsija i Ivanovića oko produžetka ugovora i pokuša da ga nagovori da pređe u Real.

Menadžer Žoze Murinjo je zbog toga urgentno zatražio od čelnika kluba da mu ponude novi ugovor vredan 90.000 funti nedeljno.

Situaciju pomno prati i PSŽ, koji bi takođe želeo da vidi 31-godišnjeg defanzivca u svojim redovima, a poznato je da im izdvajanje velikog novca nije problem.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Kapiten reprezentacije Srbije ove sezone je jedan od ključnih igrača Čelsija, odigrao je 36 utakmica i postigao šest golova.

Ugovor sa liderom Premijer lige ističe mu 2016. godine, a navodi se i da je zbog velikikog interesovanja Reala i Pari Sen Žermena, klub Romana Abramoviča spreman da napravi izuzetak kada je u pitanju dužina ugovora igrača starijih od 30 godina, te će Ivanoviću najverovatnije ponuditi najmanje dvogodišnji ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA