Bizarni zahtevi Čelsija kad Ivanović, Matić i Murinjo ulaze u hotel!

Iz londonskog kluba šalju se opširne instrukcije kada je u pitanju boravak igrača u hotelu

  • 1

Kada je pre četiri meseca fudbalski klub Čelsi gostovao Mariboru u okviru Lige šampiona, osoblje hotela u kom su "plavci" bili smešteni moralo je da ispuni gomilu zahteva poslatih ih Londona.

A ti zahtevi su detaljno napisani, na čak 34 strane.

Deset recepcionara je moralo da bude na raspolaganju da bi preuzimanje ključeva od soba proteklo što brže, a u svakoj od soba moralo je da bude makar dva jastuka i više dodatnih peškira. Sav alkohol iz mini-bara je morao da bude uklonjen.

Radovi u hotelu nisu smeli da se vrše. Najviše zahteva bilo je ipak pod naslovom "Ishrana". Istaknuto je da su sve stavke u vezi sa obrocima jasno opisane, i u nekim slučajevima se zahtevalo da određena namirnica bude dopremljena od posebnog dobavljača.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

"Povrće i voće mora da bude sezonsko, pirinač mora biti crni, pasta od celog zrna pšenice, margarin se ne sme koristiti, sva mesa moraju biti organska i očišćena od vidnih masnoća. Međutim, iako zahtevaju da se masti otklone, napominju da su one neophodne za proizvod energije i lučenje hormona. Te korisne masti se mogu pronaći u svežim orasima i semenkama, ribi, morskim plodovima (ali nikako školjke), lanenom semenu, avokadu i maslinovom ulju, i one bi trebalo da su zastupljene u svakom obroku," navodi se u uputstvu iz Londona.

Za treninge i utakmicu su zahtevali pripremljeno po 80 velikih peškira, 20 sapuna i šampona, 20 energetskih pločica, 144 plastičnih boca vode od 330ml određenog proizvođača, 36 bočica od 500ml određenog soka od pomorandže i 12 flašica istog soka, ali od borovnice.

Utakmica između Maribora i Čelsija završena je rezultatom 1:1.

(Telegraf.rs/Izvor: Hotsport)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA