Hrvatski huligani ne spavaju: Torcida pravila haos u Osijeku! (VIDEO)

Navijači splitskog Hajduka napadnuti su na gostovanju svoje ekipe od strane pripadnika popularne Kohorte, ali su ubrzo uzvratili istom merom

  • 3

Navijački neredi u Hrvatskoj se ne smiruju! Ponovo su u glavnoj ulozi navijači Hajduka iz Splita, koji su se u sukobili sa navijačima Osijeka, na gostovanju u ovom gradu.

Domaći navijači, koji sebe zovu Kohorta, su pri dolasku na stadion zasuli Torcidu iz Splita bakljama, što je propraćeno uvredama na njihov račin.

Splićani im nisu ostali dužni, i ubrzo su baklje vraćene i na suprotnu stranu. Hrvatska policija je bila primorana da interveniše i sprečen je sukob širih razmera.

Pojavio se snimak tuče Torcide i BBB na autoputu (VIDEO)

Podsetimo, nedavno su se navijači Hajduka potukli sa njihovim najvećim rivalima pripadnicima Bed Blu Bojsa, koji navijaju za Dinamo Zagreb.

Takođe, bili su u žiži javnosti i zbog prebijanja mladih vaterpolista Mladosti iz Zagreba, pre nekoliko utakmica su pretili batinama i svojim igračima zbog loših igara.

Pogledajte i kako je izgledao poslednji u nizi njihovih huliganskih ispada

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA