Napadača Arsenala ostavila devojka jer su njihov seks snimali njegovi drugari! (FOTO)

- Ja ga mrzim i nikad mu neću oprostiti za ono što mi je priredio te noći - tvrdi atraktivna Čileanka

  • 3
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bivša devojka Aleksisa Sančeza ispričala je neverovatnu priču koju su britanski mediji jedva dočekali.

Atraktivna 24-godišnja čileanska plesačica, Valentina Rot Sorako, raskinula je sa zvezdom Arsenala jer je našla dvojicu njegovih prijatelja u ormanu u spavaćoj sobi, koji su snimali njih dvoje dok su imali seks!

- On može mnogima da bude uzor, i navijači Arsenala će ga voleti dokle god on bude postizao golove. Ali ja ga mrzim i nikad mu neću oprostiti za ono što mi je priredio te noći - oštro je započela priču Valentina.

- Možda Aleksis misli da je jako smešno snimati devojku dok s njom vodi ljubav, ali mogu da se kladim da bi on potpuno pobesneo da je neko tako nešto uradio njegovoj majci ili sestri. Izbrisala sam Aleksisa iz života posle toga, i želim da svi u Britaniji znaju šta se desilo. Ne smeš tako da se ponašaš prema ženi. To je takvo nepoštovanje, i veoma neprijatno iznenađenje, jer je do tog momenta bio pravi džentlmen.

Roti i Sančez su se upoznali 2010. godine, u vreme dok je on još nastupao za Barselonu, a njihova romansa je počela pošto ju je fudbaler zapazio u tamošnjem plesnom šou programu.

- U poređenju sa mojim sadašnjim dečkom, on je prosek. Aleksis mora da poradi na tome da konačno odraste - dodale ja plesačica.

Ona je potom otkrila da je sa Sančezom u krevetu bilo strastveno "osam ili devet puta" za godinu dana.

- Iskreno, uvek je bio samo seks.

Plesačica je potom objasnila bizarnost neprijatne situacije.

- Dok smo bili u krevetu, čula sam neke zvuke iz ormana. Pitala sam ga da li je i on to čuo, ali on je stavio ruke preko mojih ušiju, prikrivajući to navodnom namerom da mi miluje kosu. Posle nekoliko sekundi, čula sam škripu, ustala sam i otvorila vrata. Videla sam dvojicu imbecila, njegovih prijatelja, za koje sam mislila da su u dnevnoj sobi. Stajali su posramljeni i držali mobilni telefon.

Rot je potom dodala da je razbila telefon i otišla.

- Psovala sam ga i rekla mu da nije fudbaler nijedna žena ne bi bila s njim jer je suviše običan. Zvao me je posle kad sam ušla u taksi, nudeći mi prevoz, što sam odbila. Od tada nisam razgovarala sa njim i ne želim više nikada da pričam s njim - rekla je Valentina.

Pojedini britanski mediji dovode u pitanje istinitost ovih navoda, jer Čileanka nije u najboljoj finansijskoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dise

    9. mart 2015 | 22:08

    Ona je sa njim bila samo zbog para,a njega vrijedja. I sigurno sad oce da ispadne vazna pa izmislja svasta.

  • Xxx

    10. mart 2015 | 18:57

    Bez obzira ko je i sta je ona treba je postovati kao zenu. Fudbaler je ispao nevidjeni seljak.

  • MarkoCZV

    15. mart 2015 | 01:14

    Kako ce sada da nadje novu devojku :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA