Ivana i Asmir zajedno poručili Srbiji: Jedva čekamo da branimo medalje u Beogradu 2017! (FOTO)

Osvajači medalja sa dvoranskog prvenstva Evrope najavili puno zlatnih medalja kada Beograd bude domaćin važnog takmičenja

  • 8

U prepunoj sali kompanije Komtrejd održana je "povratnička" konferencija za medije Atletskog saveza Srbije povodom osvojenih medalja na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Češkoj.

Ivana Španović i Asmir Kolašinac su izašli pred medije vidno raspoloženi zbog postignutih uspeha u glavnom gradu Češke.

Vučić: Ivanine suze i Asmirov osmeh su nešto neprocenjivo! (FOTO)

- Ne znam šta bih rekla što nisam do sada. Zaista sam presrećna i ponosna na ono što smo napravili. Jedva čekam Evropsko prvenstvo u Beogradu na kom ću braniti zlato pred domaćom publikom - rekla je šampionka Evrope Ivana Španović.

Naš najbolji bacač kugle Asmir Kolašinac je u šestoj seriji ostvario svoj najbolji hitac od 20.90 metara i time zauzeo drugu poziciju osvojivši srebrnu medalju.

Foto: ASS Foto: ASS

- Osim toga što sam jako srećan zbog medalje, takođe sam i srećan što će se krajem ove godine konačno izgraditi naša dvorana, gde ćemo mi, a i mnogi drugi atletičari trenirati za EP u Beogradu. Jedva čekam 2017.godinu gde ćemo sigurno doneti mnogo zlatnih medalja našoj zemlji u prepunoj Kombank areni - rekao je vicešampion Evrope.

Konferenciji su osim atletičarima prisustvovali i predstavnici Ministarstva omladine i sporta, predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, Sportskog saveza Srbije, Antidoping agencije RS,predstavnik Republičkog Zavoda za sport i medicinu sporta, predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, generalni sekretar Slobodan Branković, treneri naših šampiona Nikola Tomasović i Goran Obradović, sponzori, predstavnici medija, i mnogi drugi...

Svi zajedno zahvalili su se sponzorima i institucijama bez kojih ovaj uspeh ne bi bio moguć, Ministartsvu omladine i sporta, Ministarstvu odbrane, Olimpijskom komitetu, Telekomu, Komercijalnoj banci, Čačanskoj banci, Viktorija grupi, Volkswagen kompaniji i ComTrade-u.

- Očekujemo završetak dvorane krajem ove godine. Čeka nas težak period. Dve godine priprema za EP u Beogradu, a nadamo se da će nam u tome pomoći naši sponzori - rekao je predsednik ASS-a Veselin Jevrosimović.

Foto: ASS Foto: ASS

(Telegraf.rs/ASS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA