Kraj spekulacijama: Roben produžuje sa Bajernom do 2015. godine!

Holanđanin će krajem aprila potpisati novi trogodišnji ugovor sa Bavarcima i prekinuti spekulacije o transferu

  • 0

Arjen Roben (ne)će biti zvezda prelaznog roka. To je stvar o kojoj se mnogo pričalo i pisalo prethodnih dana, ali izgleda da je spekulacijama došao kraj. "Bild" prenosi da je Bajern postigao dogovor sa holandskim driblerom o produženju ugovora do 2015. godine!

Već mesecima unazad vladala je čudna atmosfera oko Robena i njegovog statusa u Bajernu. Ugovor mu ističe na leto 2013. godine, što znači da bi Bajern morao da ga proda već sledećeg leta kako Holanđanin ne bi otišao bez obeštećenja. Ipak, postojala je i doza skepticizma u klubu zbog Robenovih čuvenih povreda.

U poslednje vreme Roben je zaista igrao fantastično, pa su u Bajernu odlučili da stave tačku i ponude mu novi ugovor. Prema saznanjima "Bilda", krajem aprila će za sto da sednu čelnici Bajerna, Roben i njegov otac, koji vodi računa o karijeri holandskog fudbalera. Navodno je dogovor postignut i ostalo je samo da Roben parafira produženje do 2015. godine, a finansijski uslovi će biti slični onima koje već ima.

Za Robena su se u prethodnom periodu interesovali mnogi evropski klubovi, među kojima su najzagiženiji bili Milan, Juventus i Anži.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA