Džigi dobio čuvara u timu koji ga vodi svuda sa sobom!

Izgleda da je za ovaj prebražaj momka, koji je umeo i da zarati sa navijačima i raspravlja se sa sudijama, zaslužan "tutor"

  • 1

Start prolećnog dela sezone za Partizan bio je ispod očekivanja nakon dva tanka remija, a pobeda nad Donjim Sremom najavila je bolje dane za crno-bele i njihove navijače.

Ipak, od samog početka je drugog dela sezone, problematični Nikola Ninković igra, i ponaša se, kao daleko zrelija osoba. Jedan je od najboljih pojedinaca na terenu, potpuno je koncentrisan na igru i stručni štab na čelu sa Markom Nikolićem imao dosta razloga da bude zadovoljan.

Izgleda da je za ovaj prebražaj momka, koji je umeo i da zarati sa navijačima i raspravlja se sa sudijama, zaslužan "tutor".

Osim što Ninković konstantno razgovara sa Nikolićem, on ima i svog "čuvara", povratnika u redove kluba iz Humske, Stefana Babovića.

Prema informacijama "Novosti", Babović takođe dosta priča, ali i kontroliše svaki korak mlađeg saigrača, vodi ga svuda sa sobom, a u večernjim časovima čak i poziva da proveri da li je kod kuće. Otuda i velika promena u ponašanju fudbalera, koji konačno pokazuje sav svoj raskošni talenat i značajno doprinosi u igri crno-belih.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sulejman Velicanstveni

    11. mart 2015 | 01:21

    Cirkus...zove ga sa jednog splava a mali na drugi. Napred partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA