Donji Srem: ''Viša sila'' nas oštetila protiv Partizana i Zvezde!

Fudbalski klub iz Pećinaca izdao je saopštenje u kome apeluje na Fudbalski savez Vojvodine da stane iza klubova iz ovog dela Srbije

  • 5

Srpski fudbalski superligaš Donji Srem iz Pećinaca izdao je saopštenje nakon poslednje prvenstvene utakmice protiv Partizana za koju ističu da su oštećeni, i navode da je to samo poslednja u nizu utakmica gde su im, kako kažu ''višom silom'' oduzeti bodovi.

- U prolećnom delu prvenstva su još drastičniji primeri igre rukom u 16 metara Boranijaševića (Borac) i Balažica (Partizan) i to u situacijama kada je bio brisan prostor i sve kristalno jasno?!

- Reč je o penalima koji su mogli da se vide iz aviona. U oba slučaja kada je aktivan (0:1, 0:0) rezultat. Ako se zna da je protiv Partizana glavni sudija bio iz Kragujevca („dželat“ na meču u Kruševcu), a pomoćnici iz Niša sve postaje još iritantnije - piše na zvaničnom sajtu superligaša iz Pećinaca.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Osim pomenutih utakmica Sremci se bune da su oštećeni i na nekoliko utakmica u prvom delu sezone, a među njima su i utakmice protiv Partizana i Crvene zvezde kada su za večite dosuđeni penali, dok je na stadionu Rajko Mitić poništen gol i Spalevića.

Oni takođe pozivaju FSV da stane iza klubova iz Vojvodine i zaštiti ih od takvih situacija.

- Uz podatak da bodovi neumitno odlaze, smanjuje se broj utakmica, borba za opstanak sve je teža, postavlja se pitanje kada će neko da iskoči iz kože. Vojvodina ima samo tri predstavnika u eliti, iako je fudbalski vrlo razvijena.

- Nema nijedan klub koji ima veštački teren (Kuća fudbala se ne računa), a sva tri kluba, Vojvodina, Spartak i Donji Srem, u ovom kolu drastično su oštećeni. Novo rukovodstvo FS Vojvodine moralo bi da podigne glas i zaštiti svoje članove. Ovako dalje ne ide, ili ide u propast - stoji, između ostalog, u saopštenju FK Donji Srem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samba

    10. mart 2015 | 20:51

    Interesantno kako se vojvodina ne zali protiv zvezde za 2gola iz ofsajda a svaka ekipa protiv partizana pa i ovi pecinci se zale konstantno..

  • Nislija

    11. mart 2015 | 08:44

    Samo kukate da bi izdejstvovali bolji tretman kod sudija u narednoj utakmici.Evo predvidjam da ce na sledecoj utakmivi protiv Radnickog iz Nisa da ce sudija da vam svira penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA