Siti gubi dah, Liverpul nosi kapital

Stefan Savić skrivio penal iz kojeg je Džerard doneo trijumf "Redsima"

  • 0

Mega skupoceni sastav Mančester Sitija je ostao bez Lige Šampiona, FA Kupa, a na pragu je i da izvisi za trofej Liga Kupa. U prvom polufinalnom meču ovog takmičenja, na njihovom stadionu ih je ohladio Liverpul koji je slavio s 1:0. Stiven Džerard je kaznio grešku Stefana Savića, koji se našao u prvoj postavi zbog odsustva suspendovanog Kompanija.

Strahovito je Liverpul krenuo. Kao da igraju na njihovom "Enfildu", a ne u gostima. Povijala se odbrana „građana“, ali je Hart spašavao. Sve do 12. minuta. Tada je Stefan Savić loše intervenisao, promašio je loptu, ali ne i Agera i skrivio je penal. Pre toga je Savić imao još jednu slabu intervenciju. Stiven Džerard je namestio loptu i matirao Harta za ispostaviće se konačnih 1:0.

Napadali su domaći do kraja, pokušao je Manćini uvođenjem ofanzivnijih igrača, pružio je šansu i Kolarovu, ali je Pepe Reina nekoliko puta sjajni intervenisao i "Redsi" nose kapitalnih 1:0 pred revanš na "Enfild Roudu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA