Razočarani trener Reala otkrio šta nije u redu s njegovom ekipom!

Italijanski stručnjak Karlo Anćeloti ne postavlja pitanje da li su njegovi igrači zaslužili da budu izviždani posle poraza od Šalkea

  • 4

Madridski Real je u krizi, ali je u revanš meču osmine finala Lige šampiona podbacio i poražen je rezultatom 4:3 od Šalkea. Da nije bilo pobede u prvoj utakmici, prolazu u narednu fazu bi se radovali "rudari" iz Gelzenkirhena.

Toga je svestan i trener šampiona Evrope, Karlo Anćeloti, koji je rekao da su zvižduci publike na "Santjago Bernabeu" sasvim zasluženi.

- Zvižduci navijača su sasvim zasluženi. To će nam dati motivaciju za naredne utakmice. Grešili smo u odbrani, nismo bili organizovani. Totalno smo pali u ovoj utakmici - kao je Anćeloti, koji ne strahuje za svoj posao.

- Ne razmišljam o otkazu. Nastaviću sa svojim poslom, pokušaćemo da igramo bolje, jer to moramo. Imamo problema, posebno s motivacijom igrača -  rekao je Anćeloti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazarev grad

    11. mart 2015 | 00:17

    Zna znanje kladionica kako da rezira celu reziju svi srecni i zadovoljni a ona pare pokupila od igraca... Real srecan provuko se salke srecan nije se obruko a ko se kladi osto je u cudu... Real im je dao 3gola sa 20posto snage...

  • Neša

    11. mart 2015 | 06:20

    Male im plate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA