Škuletić se ne razume sa ruskim novinarima: Nisam rekao ono što pišu!

Napadač Lokomotive iz Moskve izjave za ruske medije davao je samo neposredno posle mečeva, ali su se u novinama pojavile reči koje nije izgovorio

  • 1

Doskorašnji napadač Partizana Petar Škuletić počeo je da isplaćuje novac Lokomotive. Gorostasni strelac postigao je gol protiv Rostova za pobedu Moskovljana.

Škuletić se dobro privikao na Rusiju u čemu mu pomažu trener Miodrag Božović i saigrač Nemanja Pejčinović.

Novajlija u timu Lokomotive zadovoljan je novom sredinom, ali se na njegovo iznenađenje u novinama već pojavila izjava, koju on nije dao u tom obliku, otkrio je Škuletić za "Sport".

- Istina je samo da sam gol protiv Rostova posvetio porodici i devojci, sve ostalo što sam pročitao na Internetu, mahom u našim medijima, nisam izgovorio. Nisam pominjao da je trener Božović želeo da me menja, pa da sam, navodno požurio da postignem gol. Nisam načisto da li mi je prilepljena izjava ili se neko izgubio u prevodu - rekao je Škuletić kroz osmeh.

Dobre partije Škuletića zapale su za oko selektoru Srbije Radovanu Ćurčiću, a eventualni poziv u nacionalni tim snažni napadač će rado prihvatiti.

- Rekao sam javno da je moj izbor Srbija. Nema potrebe da se ponavljam, ne želim da ispadne da se namećem i pozivam sam sebe u reprezentaciju. Posvetiću se obavezama u klubu i gledati da budem od koristi ekipi, a moja vrata su i selektoru i mojoj zemlji uvek otvorena. Izbor je samo njegov - rekao je Škuletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA