Vidić se na kraju sezone vraća u Junajted?

- Nisam prorok i ne mogu da potvrdim da li će Vidić i naredne sezone nastupati za njih - rekao je Vidićev agent Silvano Martina

  • 3
FK Inter Milan – FK Đenova, Nemanja Vidić Foto: AP/Tanjug

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal obnovio je interesovanje za nekadašnjeg kapitena Nemanju Vidića, prenosi Dejli Star.

Kako se navodi, holandski stručnjak veliki je poštovalac srpskog fudbalera i želi da on svojim autoritetom i kvalitetom pojača "klimavu" odbranu Junajteda.

Vidićev agent Silvano Martina nije isključio mogućnost da Vidić napusti Inter u predstojećem prelaznom roku.

- Nemanja se oseća odlično u Interu, koji je veliki klub. Mnogi igrači bi voleli da igraju za "neroazure", ali nisam prorok i ne mogu da potvrdim da li će Vidić i naredne sezone nastupati za njih - rekao je Martina za zvaničan sajt italijanskog kluba.

Vidić se nije najbolje snašao u Interu, trener Roberto Manćini mu ne daje preveliku minutažu i odigrao je samo 15 utakmica u Seriji A ove sezone.

Nekadašnji reprezentativac Srbije se i ranije dovodio u vezu sa povratkom u Junajted, samo šest meseci nakon prelaska u Inter.

Vidić je bio član Junajteda od 2005. do 2014. godine, a osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, tri Liga kupa, pet Komjuniti šildova i Svetsko klupsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA