Manćini se vraća u Inter na leto?

Takođe, prema navodima medija, Morati se kod Manćinija raspitivao i za Marija Balotelija, koga bi isto tako želeo da vrati u Milano

  • 0

Menadžer fudbalera Mančester sitija Roberto Manćini mogao bi na kraju sezone da se vrati na klupu milanskog Intera, prenose italijanski mediji.

Manćini je pod velikim pritiskom usled slabih rezultata i forme "građana" u poslednje vreme, zbog čega bi Siti na kraju mogao da završi na drugom mestu Premijer lige, iza gradskog rivala Mančester junajteda. Ukoliko Siti ne osvoji titulu prvaka Engleske, gazde Sitija će gotovo sigurno otpustiti Italijana, prenose engleski mediji.

Prema informacijama sa Apenina, predsednik "neroazura" Masimo Morati već je kontaktirao Manćinija i skoro sat vremena razgovarao sa njim. Ipak, prvi čovek Intera nije želeo da potvrdi, ali ni demantuje ove informacije.

Roberto Manćini trenirao je Inter dve sezone (2006-08) i u tom periodu osvojio je dve šampionske titule.

Takođe, prema navodima medija, Morati se kod Manćinija raspitivao i za Marija Balotelija, koga bi isto tako želeo da vrati u Milano.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA