Falkao ne vidi sebe u Junajtedu, razočaran i ponižen napustio trening kluba!

Kolumbijac je igranje za mladi tim ekipe sa Old Traforda shvatio kao uvredu pa je ranije napustio poslednji trening ekipe

  • 11

Došao je u Mančester junajted kao veliko pojačanje u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka, ali Radamel Falkao Old Traford neće pamtiti po dobru.

Kako saznaju engleski mediji iz izvora bliskih napadaču Monaka koji igra na pozajmici u dresu Crvenih đavola, on definitivno u budućnosti ne vidi sebe u ovom klubu i smatra da je dolazak u Mančester bio pogrešan.

Kolumbijcu je teško pala odluka menadžera Luj Van Gala da pre nekoliko dana igra za mladi tim Mančester junajteda protiv Totenhema. Navodno za svog trenera smatra da nikada nije ozbiljno računao na njegove usluge, iako je Junajted insistirao na njegovoj pozajmici u finišu prelaznog roka.

U nedelju prvi tim Junajteda igra protiv istog rivala, ali teško je očekivati Falkaa u timu. Iako su postojale indicije da bi mogao da počne utakmicu, on je posle poniženja koje je doživeo igrajući za mladi tim napustio poslednji trening ekipe pre vremena, što su mediji na Ostrvu i zabeležili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    13. mart 2015 | 11:59

    Nije trrbo da napusta atletiko...mada mislim dje god da ode da ce da kida....junajted je cudan tim od odlaska fergija

  • Pravda

    13. mart 2015 | 09:02

    Ako, bezi brate od onog naduvanog holandskog prepotenka i umisljenog trenera!

  • Cox

    13. mart 2015 | 07:14

    Steta, dobar igrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA