Najubedljivija pobeda Zvezde ove sezone! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Galatasaraj sa 23 poena razlike (91:68), a čak šestorica igrača imala su dvocifren učinak* Najbolji pojedinac meča Jaka Blažič sa 19 poena

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde pokazali su odličnu igru u Istanbulu u 10. kolu Top 16 faze Evrolige.

Crveno-beli su pobedili Galatasaraj sa 91:68 što je nijihova druga najubedljvija pobeda u poslednje dve sezone Evrolige, ali najubedljvija ove sezoe.

Ubedljivija je bila ona protiv Lijetuvus Ritasa prošle sezone kada su pobedili 99:75, dok su ove sezone dobili Laboral Kuću 86:66 u gostima.

IGRALE SE DELIJE U ISTANBULU! Zvezda demolirala Galatasaraj za treću pobedu u TOP 16!

Akcija Vilijamsa i Mitrovića pokazuje kako Zvezda dominira nad Galatom! (VIDEO)

Ipak, da se vratimo ovom meču, gde je Zvezde apsolutno dominirala. Čak šestorica igrača imala su dvocifren učinak...

Jaka Blažič je ubacio 19 poena, ali je trojke šutirao 3-3 što je neverovatno kad se zna koliko je promašivao ranijih utakmica, dok je 8-5 šutirao za dva poena.

Printskrin: euroleague.net, Printskrin: euroleague.net,

Odličan je bio i Bobi Marjanović sa 14 poena i devet skokova i falio mu je samo jedan za dabl dabl. Čarls Dženkins je takođe ubacio 14 poena uz šut za tri 4-6, dok je Luka Mitrović dodao 12 koševa uz odličan procenat 6-7 iz igre...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Maik Cirbes je ubacio takođe 12 koševa, ali bez promašaja 5-5 za dva i 2-2 sa linije slobodnih bacanja, dok je Nikola Kalinić dodao 11 koševa.

Zvezda je za tri poena šutirala 9-20 što je 48 odsto, dok je za dva poena 28-45 što je neverovatnih 62 odsto. Uz to su imali 34 skoka od čega 10 u napadu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA