Hari Kejn je prvi fudbaler koji je odbranio titulu još od Ronalda! (VIDEO)

Kristijano Ronaldo je odavno otišao iz Premijer lige, a šest godina je bilo potrebno da bi neko uspeo da uradi ono što je njemu pošlo za rukom

  • 0

Hari Kejn samo što je zablistao punim sjajem na Ostrvu i odmah se našao u probranom društvu legendi Premijer lige. Napadač Totenhema je postao jedan od retkih igrača koji su uspeli da dva puta zaredom osvoje nagradu za igrača meseca.

Član "pevaca" koji je prosto eksplodirao ove sezone, je u proteklih mesec dana postigao etiri gola, računajući pobednički u gradskom derbiju sa Arsenalom i onaj za izjednačenje protiv Vest Hema.

Kejn je prvi fudbaler još od Kristijana Ronalda koji je uspeo da odbrani titulu igrača meseca u engleskom šampionatu, a u ovom probranom društvu su samo još dvojica fudbalera - Denis Bergkamp i Robi Fauler.

- Kada sam dao dva gola Arsenalu bio je to poseban dan za mene i za moju karijeru, ali i za klub. Veoma sam srećan i počastvovan. Osvojiti ovu nagradu samo jednom, a kamoli dva puta u dva meseca je super - rekao je Kejn po dobijanju nagrade i najavio da bi voleo da napravi istoriju i osvoji i treći put zaredom ovo priznanje.

Kejn je ove sezone na 35 mečeva u svim takmičenjima postigao 23 gola, od čega 16 u Premijer ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA