Nikolić: Fudbalska javnost je nervozna jer smo ispred Zvezde!

Trener Partizana se posle tri utakmice suspenzije vraća na klupu crno-belih, a protiv Rada neće moći da računa na prvog golmana Milana Lukača

  • 32

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je  na konferenciji za novinare pred duel sa Radom da očekuje nova tri boda, ali i da je primetno da je fudbalskoj javnosti nije prijatno zbog prednosti njegovog tima na tabeli u odnosu na Crvenu zvezdu.

- Partizan je prednost zaslužio igrama i pobedama u mečevima sa direktnim rivalima iz gornjeg dela tabele. Gledamo samo sebe i ne obaziremo se na protivnike i razliku na tabeli.

- Primetno je da je fudbalska javnost nervozna, imali smo sličnu situaciju prošle godine, ali je ona splasla kada smo izgubili prednost. Očekujem da Partizan posle utakmice protiv Rada ima tri boda više - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Nikolić se posle tri utakmice suspenzje vraća na klupu crno-belih, i ističe da zna recept za pobedu protiv najuspešnije ekipe JSL ovog proleća.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- U goste nam dolazi dobra ekipa, najuspešniji su ovog proleća, imaju devet bodova iz tri utakmice i rasterećeno dolaze na naš stadion. Imamo, međutim, jasan recept kako da osvojimo tri nova boda - to je zajedništvo i borba za svaku loptu tokom čitavog meča - rekao je Nikolić.

On je naglasio da nema povređenih igrača i da svi, sem golmana Milana Lukača, konkurišu za mesto u timu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Možemo da očekujemo dve vrste utakmice - u zavisnosti od toga da li će Rad doći da igra fudbal, što je opredeljenje njegovog trenera, ili će se kao najveći broj ekipa zatvoriti i vrebati šansu iz kontranapada. Spremni smo za obe varijante. Partizanove ambicije su najveće moguće, ko god bio sa druge strane terena - poručio je Nikolić.

Utakmica 19. kola Superlige između Partizana i Rada igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lonco

    13. mart 2015 | 14:52

    Prpa bato, trazis alibi za neuspeh sto te ceka

  • Ha ha ha

    13. mart 2015 | 14:08

    Duška Kuknjave je to škola , samo blejanje i kukanje... A isti je zbog Partizana napuštao teren i cmizdrio

  • grobar do koske

    13. mart 2015 | 13:52

    .!. XXAAXXAA .!. E, za tu "fudbalsku javnost" postoji LEK, a to je 4 liga, tamo i mozda budu sampioni pa neka se raduju, slave i vesele do mile volje .!. XXAAXXAA .!. Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA