Milanov krunski dokaz: Lopta prešla gol-crtu i u Kataniji (VIDEO)

Ogorčeni potpredsednik italijanskog prvaka Galijani pisao predsedniku saveza Abateu

  • 0

Osam kola pre kraja italijanskog fudbalskog prvenstva vodeći Milan, koji brani titulu, ima dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Juventus. Da "rosonerima" nije načinjena nepravda, razlika bi bila sedam bodova, ako se drži da su im ukradene dve pobede.

Milan je na svom zvaničnom sajtu ponudio krunski dokaz da je drastično oštećen i kao gost Katanije minulog vikenda, pošto mu, kao i u derbiju protiv "Stare dame" na "San Siru", nije priznat čist pogodak. Obe utakmice su završene 1:1, a i u jednoj i u drugoj su bile situacije kada je lopta vidno prešla gol-liniju posle šuteva Muntarija, odnosno Robinja.

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani je ogorčen zbog "zuluma" koji je učinjen šampionu. Njegov gnev se čuo odmah posle meča u Kataniji, a u međuvremenu je pisao predsedniku Fudbalskog saveza Italije Đankarlu Abateu, sarkastično ga moleći da na Milanovim utakmicama glavnom arbitru pomažu po nekoliko linijskih sudija.

"Rosoneri" su u sledećem kolu, za vikend, domaćini Fiorentini. Juventus ima težak ispit na Siciliji protiv Palerma.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA