Barnli šokirao šampiona i volejčina Bojda pogurala Čelsi ka tituli! Slavni, pripazite se! Remzi je opet dao gol! (VIDEO)

Fudbaler Arsenala koji je pozant kao baksuz za poznate ličnosti, jer kad god da gol neko slavan umre, ponovo je bio strelac * Benteke i Agbonlahor uništili "crne mačke"

  • 0

Za najveće iznenađenje dana pobrinuli su se fudbaleri Barnlija koji su na svom terenu uspeli da pobede aktuelnoš šampiona Engleske Mančester Siti 1:0 i time daju priliku Čelsiju koji ima pet bodova viška i dve utakmice manje od "građana" da se trijumfima približi šampionskom peharu.

Trenutak odluke se dogodio u 61. minutu kada je Bojd uhvatio jedan volej na ivici šesnaesterca i loptu poslao u donji levi ugao golmana Harta za veliko slavlje domaćih navijača.

Nisu pomogle Pelegriniju ni silne izmene koje je napravio i totalna ofanziva do kraja meča da izbegne drugi poraz u tri poslednje utakmice.

U Premijer ligi Arsenal je nastavio sa serijom pobeda i dobrih rezultata i u malom gradskom derbiju protiv Vest Hema 3:0, dok je preporođena Aston Vila razbila Sanderlend za samo 45 minuta 4:0.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ovakvu golčinu sa preko 40 metara odavno niste videli u Premijer ligi! (VIDEO)

Mučile su se "tobdžije" protiv "čekićara", a njihve muke je presekao Olivije Žiru u nadoknadi prvog poluvremena i omogućio saigračima da lakše uđu u nastavak.

Aron Remzi, čovek koji je baksuz za slavne ličnosti, jer kada postigne pogodak, uvek neko poznat premine, duplirao je desetak minuta pre kraja prednost svoje ekipe, a konačan rezultat postavio je Matje Flamini.

Aston Vila igra kao preporođena, jer je došla do drugog uzastopnog trijumfa u šampionatu, a plasirala se i u polufinale FA kupa. Ekipa iz Birmingema je razbila Sanderlend u gostima, i to zahvaljujući dvostrukim strelcima Bentekeu i Agbonlahoru.

Belgijanac je načeo "crne mačke", a onda ih je sa dva gola dotukao povremeni reprezentativac Engleske, da bi Benteke završio započeto i to sve u samo 45 minuta prvog poluvremena.

Premijer liga, 29. kolo:

Subota

Kristal Palas - KPR 3:1

(Zaha 21, Mekartur 40, Vord 42 - Filips 83)

Arsenal - Vest Hem 3:0

(Žiru 45+1, Remzi 81, Flamini 84)

Lester - Hal 0:0

Sanderlend - Aston Vila 0:4

(Benteke 16, 44, Agbonlahor 18, 37)

VBA - Stouk 1:0

(Braun 19)

Barnli - Mančester Siti 1:0

(Bojd 61)

Nedelja

Čelsi - Sautempton 14.30

Everton - Njukasl 17.00

Mančester Junajted - Totenhem 17.00

Ponedeljak

Svonsi - Liverpul 21.00

Tabela: Čelsi 63(-2), Mančester Siti 58, Arsenal 57, Mančester Junajted 53(-1), Liverpul 51(-1) ... Barnli 25, KPR 22, Lester 19(-1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA