On je uradio 4.231 zgib za 24h i postao Ginisov rekorder, a znate li koliko ima godina? (VIDEO)

Mark Džordan iz Teksasa je ušao u Ginosovu knjigu rekorda, a ovaj njegov podvig možda ne bi bio toliko neuobičajen da nema toliko godina

  • 19

Čovek po imenu Mark Džordan novi je Ginisov rekorder po broju urađenih zgibova u jednom danu, a ovo možda i ne bi bilo toliko čudno da on nema pune 54 godine!

Ovaj ovek iz Teksasa zadivio je planetu svojim podvigom uprkos godinama u kojima se nalazi, a koje se uopšte ne mogu videti na njegovom telu. On je uradio 4.231 zgib za 24 časa čime je nadmašio prekord koji je takođe on prethodno postavio.

- Moj cilj je bio da oborim rekord koji sam prethodno postavio. Međutim, kako sam mu se približavao, počeo sam da gubim snagu, ali nisam odustajao. Samo sam prestao da brojim i nastavio da radim zgibove. Želeo sam da dokažem ljudima da godine ni u čemu ne predstavljaju ograničenje. Samo morate brinuti o svom zdravlju - rekao je Džordan koji se za ovaj podvig spremao godinu dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA