SRAMOTA: Huligani metalnim šipkama i bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere!

Da stvar bude još gora u pitanju su članovi omladinskog tima, a nekolicina njih je zadobila i teže telesne povrede tom prilikom

  • 4

Trojica mladih fudbalera Širokog Brijega povređeni su nakon što su napadnuti u centru Sarajeva od grupe huligana, saopšteno je iz sarajevske policije i kluba.

Posle zavšetka utakmice između omladinaca Željezničara i Širokog Brijega u sarajevskom naselju Grbavici mladi igrači spremali su se da uđu u autobus, ali ih je grupa od 20 izgrednika počela da udara bejzol palicama i metalnim šipkama.

Prema rečima direktora omladinske škole Širokog Tonija Karačića posebno šokantno je to što su napadnuta deca bez ikakvog povoda i dodao da su trojica mladića zadobila teže povrede.

- Napadnuti smo od strane dvadesetak huligana koji su bili naoružani bejzbol palicama i metalnim šipkama. Neviđena sramota jer radi se o deci i to je ono što me dodatno pogodilo - rekao je Karačić.

Iz sarajevske policije poručili su da niko nije uhapšen, kao i da su povređeni odbili lekarsku pomoć. Huligani su oštetili i autobus fudbalskog kluba Široki Brijeg.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Khalid Ibn Al-Walid

    14. mart 2015 | 23:26

    Te ustasice vi ne poznajete..pa znate li vi da u sirokom brijegu nije zaigrao niko ko nije katolik i to nikada...vjerovali ili ne..isto tako prije 4 godine su ubili navijaca sarajeva i ubica je i danas na slobodi u hrvatskoj

  • HRVAT

    15. mart 2015 | 00:07

    Ne sekiraj se ni malo Valide Kalide...kad Sarajlije budu dosle u Siroki bit ce im vraceno trostruko

  • DZIBUTANAC

    15. mart 2015 | 10:07

    TOLIKO O POVRATKU U,KAKO I DANAS KAZU DA JE-MULTIETNICKO SARAJEVO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA