NASTAVLJA SE DUBIOZA U PARMI: Ponovo joj oduzeti bodovi zbog duga prema igračima!

Po drugi put ove sezone "mlekadžije" su ostale bez bodova zbog finansijske situacije i neisplaćenih zarada fudbalerima

  • 1

Italijanski  prvoligaš Parma kažnjena je oduzimanjem dva boda zbog dugovanja igračima, saopštila je Fudbalska federacija Italije.

Ovo je drugi put da Parma ostaje bez bodova zbog toga što nije isplatila zaradu igračima. Prethodno je ovom klubu iz istog razloga oduzet jedan bod u decembru.

Parma, koja se već nalazi na dnu tabele u Seriji A, sada je 15 bodova od sigurne zone i izgleda da je osuđena na ispadanje, iako mnogo veću brigu zadaju finansijski problemi zbog kojih će 19. marta sud odlučivati o eventualnom bankrotu kluba.

Bivši predsednik Parme Tomazo Girardi i direktor kluba Pjetro Leonardi supendovani su na četiri meseca.

Serija A je Parmi prošle nedelje odobrila pomoć u iznosu od pet miliona evra, kako bi mogla da završi sezonu. Parma je prošlu sezonu završila na šestom mestu u Seriji A, ali joj je zabranjeno da igra u Ligi Evrope zbog finansijskih neregularnosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitis

    15. mart 2015 | 10:10

    A kod nas musavci duguju i bivsim i sadasnjim igracima,ali nikom nista. Pa da su Italiji,bili bi u C2 ligi odavno. Pa im je Tole posle kriv!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA