Kako je to kad si po peti put najbolji u državi? Pitajte Andreu Arsović!

Naša najbolja strelkinja još jednom potvrdila dominaciju

  • 3

Srpska reprezentativka i članica streljačkog kluba Partizan Andrea Arsović trijumfovala je, petu godinu zaredom, na prvenstvu Srbije vazdušnim oružjem, u disciplini vazdušna puška.

Arsovićeva je u kvalifikacijama u konkurenciji 50 takmičarki oborila lični rekord sa 420,1 krugova, dok je u finalu upucala 208 krugova.

Drugo mesto osvojila je Sanja Vukašinović iz streljačkog kluba Novi Sad 1790 sa upucanih 206,4 krugova, a treće Milica Babić (Palilula) sa 184,3 krugova.

- Divan završetak vazdušne sezone. Peti put sam prvakinja države, ali moram priznati da sam ovoga puta imala tremu, jer je ovo za mene bilo prvo prvenstvo Srbije u mom gradu i u finalu sam imala podršku porodice. Ovo je značilo i njima i meni, jer nemaju priliku često da me gledaju - rekla je Arsovićeva nakon takmičenja.

U ekipnom delu trijumfovao je streljački kluba Niš 1881 sa 1.232,2 kruga, ispred Partizana (1227,3) i Novog Sada 1790 (1225,6).

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA