Piksi u šoku kada je video šta je njegova žena istetovirala!

Neočekivano iznenađenje mu je priredila supruga za 50. rođendan

  • 3

Dragan Stojković Piksi doživeo je neočekivano iznenađenje za svoj 50. rođendan, a glavni krivac za to je bila njegova supruga Snežana. Žena legendarnog fudbalera je odlučila da mu pokloni tetovažu, tačnije istetovarala je srce i prvo slovo njegovog imena na zglobu leve ruke kao dar za njegov srećan dan.

KAKAV DATUM: Na današnji dan su rođena tri virtuoza sa loptom, a jedan od njih je Piksi! (VIDEO)

Najveće iznenađenje za njega predstavlja to što je gđa Snežana protivnik tetovaža i nije verovao da je spremna da učini tako nešto i isprva je mislio da je u pitanju lažna, a onda kada je malo dođao sebi bio je oduševljen.

- Dugo sam razmišljala šta bih mogla da poklonim nekome ko je potpuno ostvaren i koga materijalne stvari ne zanimaju previše. Onda sam došla na ideju da uradim tetovažu koja će za njega imati simbolično značenje. Odlučila sam da to bude prvo slovo njegovog imena i srce koje označava našu ljubav.

- Dragan je bio šokiran, posebno jer zna da nisam pobornik takvog načina ukrašavanja tela. Nije verovao da je prava, mislio je da sam zalepila neku sličicu. Kad ga je prošao šok, bio je oduševljen - ispričala je Snežana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA