Kraj ljubavi Srbina i Serene: "Veliki Saša" je sada sa Azarenkom! (FOTO)

Aleksandar Bajin dugogodišnji sparing partner najbolje svetske teniserke od marta je počeo da radi sa njenom velikom rivalkom

  • 2

Svetska teniska javnost bila je poprilično iznenađena kada se saznalo da su najbolja teniserka sveta Serena Vilijams i njen dugogodišnji sparint partner Aleksandar Bajin prekinuli svoju više nego uspešnu saradnju, a još više ih je iznenadil da je on sada deo tima Viktorije Azarenke.

Jedna od najboljih teniserki svih vremena i "Veliki Saša" (taj nadimak mu je ona dala) su čak osam godina sarađivali, a za to vreme se njihov odnos razvio u nešto mnogo više od samo saradnika na teniskom terenu. Njih dvoje su postali bliski prijatelji, Srbin je postao deo njene porodice, bio joj je psiholog, spremao joj je večere, a čak se šuškalo da su bili i u ljubavnoj vezi, mada su to oboje demantovali.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Koliko je njihova saradnja bila uspešna govori i to da je Serena u tom periodu osvojila 11 titula na Gren slemovima i 36 titula na turnirima, računajući i zlato na Olimpijskom igrama. Međutim, svemu dođe kraj, pa tako je bilo i sa njima dvoma.

Još za vreme Australijan opena Bajin je doživeo povredu leđa i napustio Melburn već posle nekoliko dana, a iako se Vilijamsova tada šalila da je pala na njega i povredila ga, ali da joj nedostaje i da jedva čeka da se vrati, to se ipak nije dogodilo.

Zvanično su prekinuli saradnju 1. marta, a on je priznao da nije razgovarao sa njom još od početka febraura kada je najavila povratak u Indijan Vels. U međuvremenu je započeo saradnju sa Beloruskinjom, a prva koja mu je čestitala bila se Serena, koja mu je na Tviteru poželela da se manje raduje, nego što se radovao sa njom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Bilo je to lepo sa njene strane. Ipak, na kraju dana, ovo je samo posao. Ali ja sam srećan i nadam se da će i Serena biti srećna bez obzira kakvu odluku bude donela. Zaista smo prošli mnogo toga zajedno. Bilo je toliko uspona sa Serenom da ih je teško nabrojati. Prelepo je samo što sam imao prilike da provedem čitav dan sa jednom od najboljih sportistkinja na svetu  - rekao je Bajin.

(Telegraf.rs)

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA