Mihajlovića hoće Napoli, a predsednik Parme je uhapšen!

Iz Serije A nam dolaze najznačajnije vesti ovog jutra

  • 0

Sve udarne vesti nam dolaze sa Apeninskog poluostrva! Prva je da je predsednik Sampdorije Masimo Ferero priznao da je Napoli veoma zainteresovan za trenera njegovog tima Sinišu Mihajlovića, a druga da je predsednik Parme Đanpjetro Manenti uhapšen zbog pronevere i pranja novca.

- Napoli veoma ceni Sinišu i veoma je zainteresovan za njega. Benitez je odličan trener, ali često menja klubove. Nikada ne bih mogao da sarađujem sa njim jer ne govorim španski, a slabo znam i engleski - rekao je Ferero, a prenosi Fudbal Italija.

Benitezu u junu ističe ugovor sa Napolijem i najverovatnije će napustiti klub, a među glavnim kandidatima za upražnjeno mesto spominje se upravo srpski stručnjak. Mihajlovićev tim ove sezone beleži odlične rezultate u Seriji A i nalazi se na deobi petog mesta sa Fiorentinom sa 45 bodova.

 

AP: Photo/Riccardo De Luca AP: Photo/Riccardo De Luca

Što se tiče Parme, Manenti je uhapšen zajedno sa 21 osobom zbog sumnje da su prikazivali lažne finansijske podatke u poslovanju.

On je na čelo Parme došao u februaru nakon što je kupio klub od Rezarta Tačija.

Parma se nalazi u teškoj finansijskoj situaciju, a zbog neisplaćenih zarada igračima i zaposlenima ekipa koju trenira Roberto Donadoni nekoliko puta kažnjavana je oduzimanjem bodova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA