Najveći šmeker među srpskim MMA borcima isprebijao i "udavio" protivnika! (VIDEO)

Na devetom "Kombat čelendžu" Aleksandar Ilić je pobedio Stefana Pita Stankovića, a prihod sa ovog spektakla otišao je u humanitarne svrhe za decu ometenu u razvoju i socijalno ugroženim porodicama za četvro i više dece iz Starčeva

  • 0

U Pančevu je održan deveti po redu "Kombat čelendž" u organizaciji Udruženja sportista "Srpska Sparta" na kojem su se neki od najboljih domaćih boraca nadmetali u disciplinama MMA i K1.

U jednoj od najinteresantnijih borbi Aleksandar Ilić pobedio je Stefana Pita Stankovića u giljotinom u prvoj rundi.

Verovatno najveći šmeker srpske MMA scene dominirao je od samog početka borbe, u kojoj je posle uspešnog bacanja, zauzeo dominantnu poziciju iz koje je u serijama zadavao udarce Stankoviću. Tu prenost materijalizovao je pobedom, davljenjem.

printskrin: youtube/013 info printskrin: youtube/013 info
printskrin: youtube/013 info printskrin: youtube/013 info

Najzanimljivije detalje ove borbe pogledajte od 47. sekunde, a tu su interesantni potezi i sa ostalih mečeva.

printskrin: youtube/013 info printskrin: youtube/013 info
printskrin: youtube/013 info printskrin: youtube/013 info

Na turniru su nastupila i tri pančevačka takmičara, a pobede su ostvarili Dalibor Dača Milutinović i Marko Radaković, dok je odlukom sudija Vladimir Jovanović - Maradona izgubio od Jusufa Hajrovića iz Novog Pazara.

Deveti "Combat Challenge" organizovan je uz podršku Grada Pančeva, a kao i prethodni i ovaj je imao humanitarni karakter. Prihod od oko 500 prodatih ulaznica biće prosleđen deci ometenoj u razvoju i socijalno ugroženim porodicama sa četvro i više dece iz Starčeva. Oni će podeliti oko 100.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA