Svetska premijera filma o Svetislavu Pešiću u Beogradu!

Premijera zakazana za 29. mart u Domu Sindikata

  • 0

Dugometražni dokumentarni film "Svetislav Pešić - Više od trenera", u režiji Željka Mirkovića, o jednom od najuspešnijih evropskih košarkaških trenera, imaće svetsku premijeru 29. marta u Domu sindikata, u okviru Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma (BFDKF).

Šta je to što Pešića čini pobednikom otkrivaju najpoznatiji igrači, treneri, sportski svetski lideri koji su radili i rade sa njim, ali takođe i njegovi najbliži. Film je sniman u Barseloni, Minhenu, Berlinu, Beogradu i Pirotu i prati ključne Pešićeve uspehe.

Scenaristi su Aleksandar Miletić i Boban Mitić, montažer Pavle Nikić, a direktori fotografije: Pepo Senco, Erasmus Berlin, Christopher Hewel, Bogdan Babović, Dragiša Krstić, Zoran Čolić i Željko Mirković.

Film će biti prikazan u okviru domaće takmičarske selekcije "Dvorište".

Predstojeće 62. izdanje BFDKF-a biće održano od 23. do 29. marta sa domaćom, regionalnom i međunarodnom takmičarskom selekcijom, uz nekoliko pratećih programa.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA