SVET OVO NIJE VIDEO: Odbojkašima Zvezde oduzeti svi poeni u setu, a oni su ga ipak osvojili!

Na drugom četvrtfinalnom meču između Inđije i crveno-belih zbog greške u postavi gosti su kažnjeni oduzimanjem svih poena u četvrtom setu koje su osvojili, ali su na kraju dobili taj period igre i pobedili

  • 3

Ono što se dogodilo u drugom četvrtfinalnom meču odbojkaške lige Srbije između Inđije i Crvene zvezde sigurno nikada nije viđeno na terenima širom naše zemlje, a sumnjamo i šire. Crveno-beli jesu dobili i drugi meč u seriji 3:1 i sa dve pobede izborili polufinale, ali će se o četvrtom setu dugo pričati.

Pri vođstvu beogradske ekipe 2:1 u setovima i rezultatu 10:8 za Inđijce u četvrtom setu dogodila se neverovatna stvar. Glavni sudija na meču je primetio da postoji greška u postavi Zvezde, jer je na terenu bio Blagojević koji nije bio upisan na papiriću za postavu, a to je potvrdio i pomoćnik Popović na čiju dušu ide ovakva greška.

Zbog toga su crveno-beli morali biti kažnjeni, a kazna je bila oduzimanje svih poena koje su do tada osvojili u četvrtom setu, što znači da je rezultat na semaforu bio 10:0 za inđijski tim. Ipak, da stvar bude još paradoksalnija posle toga usledila je serija Zvezdinih odbojkaša koji su dobili taj set 25:23 i samim time i meč.

Zaista nešto što se ne pamti u istoriji odbojke na ovim prostorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vučko

    20. mart 2015 | 13:17

    Mi smo cigani najjaci smo najjaci!!!

  • Maja

    20. mart 2015 | 19:33

    Ne može nam niko ništa jači smo od sudbeni mogu samo da nas mrze oni koji nas ne vole. MI SMO CIGANI I NAJJAČI SMO NAJJAČI!!!!!!!

  • Forget...

    20. mart 2015 | 16:41

    NAŠA SNAGA VAMA JE PROBLEM NAJVEĆI...NAPRED ZVEZDA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA