VUJOŠEVIĆ: Spreman sam da pružim ruku Pavloviću!

Trener crno - belih prilično skriveno pričao o najnovijim dešavanjima u klubu

  • 78

Navijači Partizana nisu ni sanjali da će na dan pomračenja sunca oko košarkaškog kluba biti prilično mračno.

Pavlović napušta Partizan?

Navijači bombarduju Pavlovića na Instagramu: Molimo te i kumimo, ne idi! (FOTO)

Zbog navodnog sukoba koji se dogodio u četvrtak uveče, Saša Pavlović je prema pojedinim informacijama napustio klub, zbog neslaganja sa trenerom Vujoševićem, samo dva dana uoči najvažnije utakmice ligaškog dela ABA lige, protiv Budućnosti u Podgorici.

Trener crno - belih je i pored velike doze rezervisanosti, istakao spremnost da se situacija sa Pavlovićem reši.

- Ne dozvoljavamo nikome da ruši tim, a svakome ćemo dati pravo da ispravi grešku - bila je odjavna rečenica trenera srpskog šampiona.

Konkretno o Pavloviću...

- Videćemo šta će biti s Pavlovićem - ostavio je navijače u neizvesnosti iako su priče takve da je bivši NBA igrač definitivno odlučio da napusti crno - bele.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Treneru Partizana je zasmetalo što se toliko digla prašina i oko navodnog odbijanja Mačvana i Ede Murića da dođu na trening.

- Nisu mi jasne insinuacije oko njih.

Ono što je detaljnije objasnio Vujošević je uradio povodom prijateljskog meča sa Mega Leksom, koji su crno - beli iznenađujuće lako izgubili.

- Odigrali smo sa Megom, da bi se Akojon uklopio i da sve ostane iza zatvorenih vrata posle meča. Neki prijatelji kluba su ostali u hali, a Mega nas je dobila sa igračima 95. godište - dodao je Vujošević zatim da je ubuduće zabranjen pristup svima osim igračima i stručnom štabu, kada su treninzi i trening utakmice u pitanju.

- Odnos igrača na tom meču nije bio dobar i mislim da je svaki propust pred ovako bitnu utakmicu veliki, nije bitno da li je utakmica prijateljskog tipa ili evroligaškog. Svih ovih godina sam pravio rezultate selektirajući ljude koji imaju ponos i obraz, koji daju svoj maksimum bez obzira na vrstu takmičenja. Zbog toga je usledio kazneni trening u šest ujutru - objasnio je detaljnije Vujošević ne mogavši da potvrdi hoće li uopšte biti Saše Pavlovića na narednoj utakmici u dresu njegovog tima.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

IZ MINUTA U MINUT

Naš reporter je na licu mesta.

KRAJ! Vujošević je istakao spremnost da pruži ruku Pavloviću. Ne dozvoljava nikome da ruši tim, a svakome će dati pravo da ispravi grešku.

13:25 Nisu mi jasne insinuacije da su Murić i Mačvan bojkotovali trening. Nisam se petljao kad je Šilb oteran. Videćemo šta će biti s Pavlovićem.

13:23 Došlo je do tenzije posle utakmice. Rešiće se sve u korist tima. A to je da svako da maksimum i na treninzima i na utakmicama. Da timski duh bude ma max nivou. Održan je kazneni trening u šest ujutru.

13:21 VUJOŠEVIĆ: Sa Megom smo igrali da bi se Akojon uklopio, ali su se neki prijatelji kluba nalazili na zatvorenoj utakmici. Od danas je svima zabranjeno prisustvo, ko nije član tima ili stručnog štaba.

13:17 VUJOŠEVIĆ: Naravno da je interna stvar moj sukob sa Pavlovićem.

13:13 VUJOŠEVIĆ: Naš gradski rival, Budućnost i Cedevita su finansijski jači, ali nije sve u materijalnom. Neće biti lako ni ako budemo drugi.

13:10 VUJOŠEVIĆ: Budućnost je jak tim, napravila srazmerno budžetu. Oni koji su u organizaciji bi trebalo da se potrude da sve bude u redu u nedelju. Da ne može niko da uđe u hodnike, kod sudija, da suđenje bude ujednačeno.

13:07 Murić: Utakmica pred nama ima veliku težinu, sve je na nama. Moramo da pokažemo motivaciju i idemo na pobedu, iako je Budućnost jak tim.

Poslušajte emotivnu pesmu navijača o Saši Pavloviću: Mog'o si da odeš, da igraš po belom svetu... (VIDEO)

13:04 Ulaze Duško Vujošević i Edo Murić. Oni su na KZM.

13:01 Edo Murić se na kratko pojavio, ugledavši novinare, vratio se u salu.

12:58 Preko 40 ljudi je u sali. Ima i navijača.

12:54 Mlađan Šilobad prisustvuje konferenciji.

Podsećamo, sam dolazak Pavlovića u Partizan će ući u anale odnosa klub - igrač - navijači.

12:41 Nestala je struja u hali Pionir, samim tim i u prostorijama gde bi trebalo da se održi konferencija. Ubrzo je stigla.

12:35 Od kako se vratio u Partizan, Pavlović je bio jedan od najvažnijih šrafova u uspostavljanju serije od 12:0 u ABA ligi. Prosečno je beležio 13 poena po meču.

12:31 Nije poznato da li su Vujošević i Pavlović pričali od sinoć, kada je navodno došlo do mimoilaženja.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    20. mart 2015 | 12:30

    Kk Ljovisna

  • Ludilo

    20. mart 2015 | 13:30

    Gadi mi se ovaj partizan... Koliko patetike, moljakanja, bedno!

  • ABC

    20. mart 2015 | 13:19

    "Da niko ne moze da udje u hodnike,kod sudija".Mislis onako kako si ti ulazio kod sudija na poluvremenu protiv hemofarma?Ima i snimak na yt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA